Hur att utnyttja den strömkälla på din bil

Den primära energikällan på en bil är det 12-voltsbatteri. Det ger ström till alla de andra tillbehören som finns på fordonet. Ytterligare tillbehör kan läggas till genom att utnyttja det befintliga elsystemet. Detta ansluter de nya tillbehör tillbaka till batteriet. Mängden tid som krävs för denna process beror på vilken typ av tillbehör du placerar och där den placeras i fordonet. Mer arbete krävs för att koppla ett tillbehör går i bålen än en som går i motorrummet. Saker du behöver
Kopplingsschema för tillbehör
Elektriska Wire
fräsar
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Lossa den svarta negativa batterikabeln från batteriet. Detta bidrar till att undvika onödiga gnistor.
2

Bestäm var tillbehöret måste gå, och montera den på plats med hjälp av monterings medföljande skruvarna. De flesta biltillbehör har en positiv röd tråd och en negativ svart tråd för makten. Verifiera detta genom att kontrollera kopplingsschema.
3

Förläng den röda kabeln från tillbehöret tillbaka till motorrummet. Tråden kan dirigeras under sitsen eller längs fordonets gjutning för att hålla den ur vägen. Om du måste penetrera motorrummet brandvägg, använd en genomföring. Genomföringen paketet kommer att instruera dig på vilken storlek hål att borra för genomföringen. Den svarta kabeln kan anslutas till närmaste metalldel på bilen ram.
4

Skjut kabeln genom hålet och dra den över till den positiva polen på batteriet. Anslut kabeln till denna terminal och anslut den svarta negativa batterikabeln till den negativa batteripolen.
5

Test tillbehöret för korrekt drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85845.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.