Hur man använder Air Färger för en auto

Måla ditt eget fordon är en verksamhet som kan spara en avsevärd summa pengar och, för entusiasten, vara ganska roligt också. Innan vi går vidare, ska du veta att "luft" är inte en kvalitet av färgen i sig, men av avgivningsanordningen: pistolen. Mest bil målning sker med en luftpistol, så proceduren kommer att likna någon annan säker och effektiv metod. Saker du behöver
Cleaner Review Wax Remover Review Luftpistol
Paint
Plastplatta (i vissa fall)
Visa fler instruktioner
1 < p> Välj en färg. Det finns ett antal typer eller baser att välja mellan. En intressant alternativ är en vattenbaserad färg. Detta är något friskare än andra former och bättre för miljön. Nackdelen är att det kan vara dyrt. Se till att luft-pistol du har köpt tillräckligt utrustade eller utformade för att hantera den färgtyp som du har valt.
2

Rengör motorcykeln noggrant. Alla ytmaterial som har landat på din bil kan störa applicering och den slutliga utseende. Denna process bör inbegripa att ta bort eventuellt vax eller andra rester som kan finnas på fordonet kroppen. Det finns gott om vax-borttagning agenter på marknaden för dig. Efter rengöring, effektivt torka ytan eller låt det torka naturligt.
3

Ställ upp vindskydd och maskera bilen. Dessa två komponenter är viktiga. Om du ska måla något ställe där vinden störningar kan förekomma, inrätta någon form av vindrutan. Plastfolie ger ett hållbart alternativ i detta avseende. Du vill inte slösa färg på grund av vind eller har det flyger tillbaka i ditt ansikte. Använd en bra maskering spackel för att täcka de delar av bilen som du inte vill exponera att måla.
4

Applicera ett tunt grundfärg till auto, sedan ett lager svart. Anledningen till detta är att färgen kommer att sjunka ner i någon av de brister som finns på fordonets yta. Gå nu in och sand över målade hela området. Dessa rockar du just har tillämpats kommer att fylla luckorna, vilket gör att ytan för att jämna ut helt under slipningen processen.
5

Applicera bas och klarlack. Hur många basbeläggningar du ansöker är upp till dig. Dock kunde båda under-göra och över-göra vara problematisk. Detta beslut kan också bero på nyans, pulsen eller utseendet på den färg som du använder. Du bör inte använda färre än två basbeläggningar. Varje skikt ska torka efter en kvart innan ett annat program utom den sista. För det sista, ge det en och en halv timme av naturlig torkning innan du överväga att lägga till klarlack. Använd inte mindre än tre lager av klarlack, vilket ger var och en av åtminstone en kvart att torka också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85844.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.