Hur man installerar en Trailer Tie Down

En korrekt installerad trailer tie ner kommer att hålla lasten på plats under transport. Den trägolv däck och väggar i en last trailer gör det enkelt att lägga till fästpunkter till valfri plats i trailern. Vid installation av ankare på en släpvagn vägg, försök att placera minst en skruv i en av aluminium dubbar, där du kan hitta genom att titta på väggen styrelser skruvarnas placering. Släpets golv är dubbelt så tjock som väggarna och inte kräver en dubb för installation. Saker du behöver
3/4-tums träskruv
Drill
Phillips bit
Ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats på golv eller väggar av trailern att lägga till en ankarpunkt till. Tänk på storleken och formen av den typ av material som du kommer att dragande när man väljer en plats. Om fästpunkt ska monteras på väggen, välj en plats som ger minst en skruv för att träffa en stud bakom muren.
2

Sätt in din första skruven. Om du installerar på väggen, montera skruven som kommer att drabba ett ankare först. Eftersom du har bara en skruv i, kan du nu mer finjustera ankaret läge om du önskar.
3

Placera skruvarna i varje skruv hål i ankaret för att säkert fästa den på din vagnens vägg eller golv.
4

Placera ankarpunkter i önskade platser.
5

Strap i last genom att placera spärr remmar krok slutar på två ankarpunkter och spärrning remmen tills Det är tätt mot lasten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85824.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.