Hur man tar bort Chrome Trim på en Camaro

Chevrolet Camaro är en sportbil, men den är inte gjord för att vara flashig med mycket krom. Camaros har någon krom, som kan tas bort så att Camaro kan märkas för lack eller andra eftermarknaden tillbehör. Den kromlister på en Camaro kan tas bort på mindre än en timme, och bilen kan rensas upp så att de områden där trim var inte märkbar. Saker du behöver
Plast gummiskrapa
bomull handdukar
Adhesive remover
Visa fler instruktioner
1

Placera en handduk bredvid någon krom emblem eller trim. Lägg den skarpa, tunna kanten på skrapan på handduken så att den inte vidrör den målade ytan. Skjut kanten på skrapan under kanten av krom och bänd krom upp. När det är löst, kan du använda fingrarna för att dra bort det.
2

Ta bort emblem på framskärmarna precis framför dörrarna och på ryggen mellan de bakre bakljus. Äldre Camaros ibland hade kromlist runt fönstren och längs botten av den bakre glaset. Detta kan tas bort med hjälp av en Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna längs trim och dra trim off i bilen.
3

Använd en handduk och lim remover för att ta bort det kitt som är bakom kromlist. Använd lim remover gjorda för målade ytor så det inte tar bort färgen från bilen. Gnid remover och handduken fram och tillbaka över limmet tills den är helt borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85505.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.