Hur till Öka HP på en 2000 Tahoe

Det är inget fel med att lägga lite hästkrafter till ditt fordon. Oavsett om du vill ha en lite mer zip när man stampar på gasen, eller du behöver fördelarna med ökad effekt under bogsering situationer, lägga hästkrafter till 2000 Chevy Tahoe kan vara så enkelt som att lägga några bolt-on delar till motorn. Det finns ett antal eftermarknads-delar återförsäljare som bär prestanda objekt för din Tahoe. Shop runt för att hitta de bästa erbjudandena på den del som du är intresserad. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Byt ditt system lager avgassystem på din 2000 Chevy Tahoe med en högre flödande eftermarknaden modell. Beståndet avgaser, medan tillräckligt för de flesta tillämpningar, begränsar den potentiella hästkrafter på din motor. Onödiga böjar i lager röret, samt en liten rördiameter, skapa mottryck som hindrar motorn. Eftermarknaden avgaser är oftast bredare och ta en mer direkt väg till den bakre delen av fordonet. Du kan installera det nya avgassystemet genom unbolting beståndet avgaser från motorns header rören, avlägsna avgaser galgar, och skjuta det gamla systemet från under bilen. Eftermarknaden avgaser kommer skruva upp med samma galgar och bultar som användes av beståndet systemet.
2

Ta fabriksmonterade luftskåpet av din Chevy Tahoe motorrummet och sätta en kall-luft eller högt flöde insugningssystem i dess ställe. Fabriken luft rutan på din Tahoe är ytterst restriktiv till luftintaget systemet på din motor, lådan liknar köra fem miles samtidigt andas genom ett sugrör. Det finns ett antal eftermarknadssystem luftintag tillgängliga för din Chevy Tahoe. Ta din box fabriken luft genom att lossa skruvarna som håller den till motorrummet. Montera kall-luft enheten genom att ansluta luftröret från spjällhuset till det nya luftfiltret.
3

Lägg en dator uppgradering till din Chevy Tahoe Engine Control Module för att öka hästkrafter av ditt fordon. Fabriken ECU är datorn som styr beteendet hos din motor. Allt från bränslet kurvan för timing sekvens sätts av den här datorn, lägga en eftermarknad modulen öppnar upp funktionerna i detta system. Leta reda på ECU under passagerarsidan av din instrumentpanel och anslut modulen via det medföljande anvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85640.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.