Hur man gör en 6-by-4 Metal Box

Metal boxar är användbara för alla möjliga saker i hemmet och i en bil. En 4-fot-by-6-fot låda är den perfekta storleken för trädgård och fordonsindustrin verktyg, och skulle passa fint i de flesta fullstora sängar pickup som ett låsbart bagageutrymme. I en pickup applikation, kan du montera även rutan på rullarna och lägg handtagen för att förvandla det till en stor, bärbar verktygslåda. Saker du behöver
Metal styckning och tillverkning utrustning | C-klämmor
Mallet
1/16-inch-thick gummilist
grundläggande handverktyg
Borrmaskin och borr
Diamond plate aluminium
Popnit pistol och nitar
Självhäftande silikon
180-slippapper
Visa fler instruktioner
1

Skär fyra bitar av aluminium diamond plate , två stycken som mäter 2 meter med 6 meter, och två ytterligare 2 meter med 4 fötter. Skär en tredje bit av diamant plattan (golvet) mäter 5 fot 11 inches med 3 fot 11 tum. Skär fyra stycken 3-tums vinkel stål (hörn hängslen) mäter 2 meter lång. Skär två golvstöden av 3-tums vinkel stål mäter 5 fot 6 inches lång, och två mer golvstöden mäter 3 fot 6 inches lång.
2

Klipp din 1/16-inch-thick gummi till 3-tums-breda band. Skär fyra remsor som mäter 6 meter lång, åtta remsor som mäter 2 meter lång och fyra mäter 4 meter lång. Limma 2 fot gummilisterna på utsidan av de 2-fot hörn hängslen med självhäftande täta och platta ut dem med handflatan. Gör samma sak med den ena sidan av det 6 fot remsor på de långa golvet hängslen, och en sida på 4-fot remsor på de korta golvet hängslen. Addera 3

Lay en av dina långa Diamond Plate väggar på ett bord med diamant nedåt och placera den så att ena kanten skjuter något över bordskanten. Lay en av hörnet hängslen ned ovanpå den två-fots kant, så att dess vertikala ytan är perfekt även med diamantplattan kant. Kläm hörnet stag på plats.
4

Borra ett 3/8-tums hål i ditt hörn stag och genom diamantplattan 3 inches från kanten av stag. Sätt i en mutter och bult (bult-huvudet vänd nedåt), med användning av en bricka på både bult-huvudet sida och mutter sida. Dra åt muttern och kontrollera att hörnet stag förblir torget till diamantplattan. Tryck den på plats med en hammare, och installera en annan bult 3 inches från den motsatta sidan av bygeln. Borra tre fler hål jämnt fördelade mellan de två sista-bultarna och montera skruvar och muttrar.
5

Upprepa steg 3 och 4 för att installera hörn hängslen på den andra änden av din 6-fots mur, och två gånger för att installera hörn hängslen på den andra väggen. Släpp en av de 5-mul-6-tums golvstöden mellan hörnstöden och placera den så att dess vertikala kant är i jämnhöjd med botten av väggen. Installera golvet stag som beskrivs i steg 3 och 4, men använder åtta jämnt fördelade center bultar i stället för tre. Upprepa för motsatt vägg golv stag.
6

Lay en vägg på ditt bord diamanten vänd nedåt, och installera den 4-fots vägg sektionen på samma sätt som du installerade hörnet hängslen på den 6-fots sektioner. Upprepa på den andra sidan av samma vägg avsnittet. Luta U-formade montering över så att den 6-fot-sektionens golv stag och botten 4-fots sektioner vila på ditt bord. Installera andra 6-fots mur som beskrivits ovan för att slutföra lådans väggar.
7

Sänk de korta golv hängslen i rutan och montera bultarna. Upprepa på den andra sidan för att slutföra golvet stärkande runt lådans omkrets. Kör en sträng av bindemedel silikon ovanpå golvstöden och låg 3-tums-omfattande gummilister ovanpå dem. Försiktigt men snabbt släppa golvet på plats för att platta gummilisterna.
8

Flytta rutan och klippa bort överflödigt gummi runt de nedre hörnen med en mattkniv. Hand eller med maskin sand kanterna på aluminium att eliminera vassa kanter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85790.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.