Hur du anpassar en 2006 Ford Mustang

Den 2006 Ford Mustang ser ut som en korsning mellan en modern bil och Ford Mustang från 60-talet. Den nostalgiska utseende Mustangs finns i flera modeller nivåer och alla har många tillgängliga eftermarknaden delar och tillbehör. Den Mustang har alltid varit en favorit modell för eftermarknaden entusiaster Oavsett om det är för show, racing eller bara skräddarsy. Anpassa en Mustang tar lite kreativitet och några fordonsindustrin färdigheter, såvida du inte ta bilen till en professionell bil tekniker. Instruktioner
1

Måla Mustang för den mest dramatiska och iögonfallande förändring. Istället för en full-color förändring, vilket är mycket dyrt, har racing ränder målade över den ursprungliga färgen på Mustang. Vinylgrafik kan även tillsättas i stället för färg, eftersom grafiken är billigare och kan tas bort när som helst.
2

Ändra fabriksinställningar Mustang fälgar och däck till eftermarknaden hjul och däck. Detta gör inte bara din Ford Mustang mer anpassad tittar, det hjälper styrprestanda av bilen. Större diameter hjul och lägre däck profil gör för snabbare svarstider vid hantering av Mustang.
3

Ha det inre av er 2006 Mustang målade för att matcha din nya systemet exteriör färg. Detta kan göras med hjälp av sprayfärg och några material från din lokala delar butik, eller för bästa resultat, genom en professionell bil målare. Klädslar och golvmattor kan installeras för att matcha också.
4

Lägg prestanda till din 2006 Mustang genom att installera en prestanda chip i datorn. Prestanda marker kan lägga hästkrafter och hjälpa gas körsträcka på din Mustang. En Ford tekniker kan använda ett diagnostiskt verktyg för att kontrollera att chippet är igång effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85791.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.