Hur sänka en 1993 Chevrolet Silverado

I 1993 års Chevrolet Silverado är en lastbil som har anpassats i olika former sedan den först introducerades. En av de mest populära anpassningar för dessa lastbilar är att sänka fjädringen ger bättre väghållning för fordon utrustade med tvåhjulsdrift. Det enklaste sättet att sänka trucken är genom att använda sänka block i den bakre delen av lastbilen och ersätta spindlarna på framsidan. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
rörtång
1/2-tums enhet socket uppsättning
bak sänka block
Skruvmejslar
Front sänka spindlar

Visa fler instruktioner
Installera det bakre Sänkning Blocks
1

Palla upp trucken och stödja ram med pallbockar. Använd rörtång att ta bort hjulen och däck från båda axlarna av lastbilen.
2

Studera bakvagnen på lastbilen. Axeln vilar på toppen av bladfjädern, förbunden med fyra U-formade byglar vilka slutar under bladfjädern vid en monteringsplatta. Vid slutet av varje bygel är nötter som håller fast tillsammans.
3

Satsa domkraften under bakaxeln på lastbilen, sedan använda hylsnyckel för att ta bort muttrarna som fäster bojor runt toppen av axeln. Gör detta på båda sidor av trucken. Med muttrarna bort, ta bort lager bojor och kasta dem. Den bakre sänkning blocket kit innehåller längre ersättning bojor och nötter. Palla upp bakaxeln för att ge tillräckligt utrymme för att glida de bakre sänka blocken mellan bladfjädern och axeln.
4

Släpp ersättande bojor ovanpå bakaxeln, förbi sänkning blocket sedan genom monteringsplattan placerad vid botten av bladfjädern. Säkra bojor på plats med byte schackel muttrarna som medföljer satsen, sedan dra ner dem. Installera de bakre hjulen på lastbilen.
Installera Front Sänkning Spindlar
5

Studera hur framvagnen är inställd. Sitt mot hjulhuset. Du kommer att se bromsskivan omedelbart framför dig med bromsoket på höger. På toppen av bromsskivan och omedelbart bakom är den övre kulleden, då de övre bärarmarna som fästes på ramen. Under bromsskivan och omedelbart bakom det är den nedre kulleden och undre länkarm. Till vänster om bromsskivan är dragstång, som bultar i spindeln för att styra lastbilen.
6

Använd hylsnyckel för att ta bort bromsoket och sedan låta den hänga försiktigt bakom bromsen skiva. Dra bromsskivan från hjulnavet. Du kommer inte behöver verktyg för att göra det. Bakom skivbroms, hittar du på hjulnavet. På denna monteras de fem hjul klackarna. Det är täckt av en metall dome. Använd en skruvmejsel för att bända denna metall dome bort hjulnavet. Inuti kommer du att se en bult.
7

bort bulten som håller hjulnavet till spindeln med hylsnyckel. Den hjullagret är belägen inuti hjulnavet. Var noga med att undvika att få något inuti hjulnavet som så småningom kan skada hjullagret.
8

Stötta den nedre länkarmen med domkraften, sedan skruva isär styrstaget och låt den hänga fritt. Unbolt de övre och undre kulleder från styrarmarna med hylsnyckel, tryck uppåt på de övre bärarmarna att frigöra spindeln från kontrollgrupperna.
9

Placera den nya spindeln i kontrollen armar och skruva ner dem ordentligt. Montera dragstången i spindeln, sedan tillbaka navet och bromsar. Montera hjul och däck tillbaka till lastbilen. Installation av det främre spindeln sänkningssats är densamma på både förar-och passagerarsidan av trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86905.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.