Hur du anpassar din egen Bugatti

Shopping för en ny bil är alltid roligare när man kan anpassa bilen själv. Om du vill köpa en Bugatti, kommer du troligen vill anpassa denna high-end, dyra fordon. Om du vill anpassa din Bugatti, måste du veta hur man kommer åt den färg och databaser alternativ på Bugatti hemsida och se din anpassade fordon nätet innan man beslutar att köpa den. Instruktioner
1

Besök Bugatti.com hemsida för att påbörja processen för kundanpassning. Håll musen över fordonet modell av ditt val och klicka på "Configurator" från menyn som dyker upp.
2

Använd positionella grad för att se bilen ur olika vinklar.

3

Välj bland tillgängliga färger för exteriören. Klicka på respektive färg för att visa Bugatti i just färgen.
4

Klicka på "till det inre" länken för att visa tillgängliga interiör färger. Klicka på respektive färg för att visa Bugatti inredning i varje vald färg
5

Klicka på "PDF" för att ladda ner en PDF-fil som detaljer i din valda optioner,. Skriv ut filen från din dator.
6

Hitta en lokal Bugatti återförsäljare, klicka på menyalternativet längst ner på sidan märkt "Bugatti Partners." Klicka på din region för att hitta närmaste återförsäljare.
7

Ring återförsäljaren och ange en tid. Nämn att du har anpassat din bil på nätet och få den PDF-fil som du har skrivit till din återförsäljare utnämningen.
8

Fråga din återförsäljare personligen om att anpassa andra invändiga material. Bugatti erbjuder två alternativ: Du kan välja ett all-läderklädsel eller en kombination av läder och Alcantara (ultrasuede). För inredningsdetaljer alternativ, kan krom ersättas med kolfiber eller helt enkelt avtrubbade till en borstad metallfinish.
9

Fråga återförsäljaren om fler alternativ som du kan ha om utsidan av din bil. Du kan välja din färg färger på Bugatti hemsida, eller så kan du välja att lämna kolfiber paneler omålad så att matrisen design visar genom klarlack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83842.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.