Att montera en dragkrok till en bil

En dragkrok installerad på din bil kan du bogsera din bil om du ska köra en lastbil eller RV. Inte bara spara den på gas, men du kan få en annan bil med dig - vilket är särskilt användbart när du flyttar. Du kan också installera en dragkrok för att använda bilen för att dra släpvagnar eller båtar. Instruktioner
1

Läs drivrutiner manuellt i bilen först. Varje märke och modell av bil har specifika instruktioner för användning av en dragkrok. Den förare handbok kommer att berätta den maximala mängd vikt ditt bilmärke bogsera kan.
2

Köp en dragkrok från en seriös återförsäljare och kontrollera att det är rätt passform för ditt märke och modell av bil . Den dragkrok varierar beroende på din bil. Till exempel, kommer höjden på ditt rikligt och platsen för dragstången göra skillnad. Om du kommer att bli bogsering din bil, är dragkroken monterad på framsidan av bilen. Om du använder din bil för att dra, är dragkroken placeras på baksidan av bilen. Installation av dragkroken på bilen är inte bara baserat på märke och modell, men hur mycket vikt du kommer bogsera.
3

Installera en "universell passform" dragkrok om du kan. En universell passform dragkrok är dyrare men kan användas på många märken och modeller. Fördelen med universell passform dragstången är att du kan installera det på en annan bil du äger -. Så att du inte behöver köpa en annan dragkrok för ett annat märke och modell av bil
4

Investera i bästa dragkroken möjligt om du planerar att bogsera något fortlöpande. Till exempel, om du äger en båt och bogsera den regelbundet, köpa den bästa dragkrok första gången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94887.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.