Hur Wire en Oogah Horn

Oavsett om du har en antik rishög eller en modern bil, installera en "oogah" horn kommer att väcka uppmärksamhet och underhålla dem omkring dig. På grund av den ovanliga arten av detta horn, är det en bra idé att installera den som en andra horn med en separat knapp, lämna din ursprungliga horn för normal användning. Om horn kit du köper inte innehåller ett horn relä och knapp, måste du köpa ett horn knapp kit. Saker du behöver
Oogah horn kit Flighter Horn knapp kit (om det inte medföljer horn) katalog Inline 20-amp säkring (om det behövs) katalog borrmaskin och bits
Handverktyg: Wire fräsar, tänger, skruvmejslar, skiftnycklar
eltejp eller plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Hitta en plats under huven bort från avgasgrenröret eller rörliga motordelar . Borra ett 1/4-tums hål och montera horn med trumpeten pekande nedåt (för att förhindra att fukt ansamlas i hornet) med bult, mutter och låsbricka som kom med satsen. Anslut minuspolen på hornet till en jordledning ansluten till en ren metall-komponent med en plåtskruv.
2

Installera hornet reläet nära hornet. Hornet reläet typiskt fäst med en enda självgängande eller plåtskruv, som bör ingå i satsen. Anslut den positiva polen på hornet till tillämplig anslutning på reläet som anges i de relä instruktioner.
3

Hitta en bra plats för tutan på eller under instrumentbrädan eller på rattstången. Fäst knappen med hårdvaran tillhandahålls. En tråd från knappen ska fästas på en ren metall marken med en plåtskruv. Den andra ledningen ska dras fram i motorrummet till reläet. Fäst tråden till rätt terminal reläet enligt instruktionerna som följde med satsen.
4

Anslut den positiva (+) pol reläet (som anges i anvisningarna) till en 12-voltskällan. Om en extra 20-amp säkring finns i motorrummet proppskåp du kan använda det. Annars kan du ansluta kabeln direkt till den positiva polen på batteriet, men du måste också ansluta en 20-amp inline säkringen i kretsen.
5

Testa signalhornet. Om det inte låter, vända de två kablar som är anslutna till hornet och testa igen. När hornet ljuder korrekt, säkra alla lösa trådar med buntband eller eltejp för att avsluta jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86656.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.