Hur du anpassar Center Console för en 2007 Ford Escape

2007 Ford Escape är en SUV med flera tillbehör inbyggda i mittkonsolen. Början nära botten av instrumentbrädan, har konsolen ett öppet fack för saker som cd-skivor, en mobiltelefon eller växelpengar. Den skiftaren är bakom den öppna kammaren, följt av en öppning för två mugghållare. Den sista delen av mittkonsolen är ett stort fack med lock för mer förvaring. Konsolen är händig, men kan vara alltför vanligt för din smak. Anpassa mittkonsolen för en 2007 Ford Escape och göra det speglar din egen stil genom att måla den. Saker du behöver
Plastic prep Cleaner Review Red instegsskydd pad
Handduk
plast färg på sprayburk
Maskeringstejp nära Old ark
Klarlack färg i sprayburk

Visa fler instruktioner
1

Använd plast prep renare, finns på alla Biltema, för att rengöra hela mittkonsolen. Använd en röd instegsskydd pad, också finns på bildelar butiker, att skrubba renare på konsolen. Detta tar bort glans från ytan, som förbereder konsolen som ska målas. Torka av konsolen med en fuktig handduk för att rengöra soap. Låt den torka helt.
2

Täck omgivande ytor med maskeringstejp för att skydda dem från sprutdimma från färgen. Linje delar av konsolen som kommer att stanna svart med maskeringstejp. Inuti mugghållare och det öppna utrymmet är svarta och bör omfattas. Använd gamla lakan eller tidning för att täcka säten och elektriska komponenter på instrumentbrädan.
3

Spraya totalt fyra till sex tunna lager färg på alla områden av konsolen som du vill ska målas . Håll sprayburken sex inches bort från ytan. Låt varje lager torka i fem minuter.
4

Lägg 04:57 tunna lager klarlack måla ovanpå basfärgen färgen. Detta ger skydd till färgen och gör konsolen glänsande och ljusa. Låt all färg torka i minst sex timmar innan du hanterar konsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86554.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.