Hur öka Energy Kapacitet ditt bilbatteri

Energin batteriernas kapacitet mäts i amperetimmar. Som i princip innebär mängden laddning som finns tillgänglig från ett batteri under en viss tid. Kapaciteten ökas genom att ersätta det befintliga batteriet med en djupurladdningsbatteri. Det nya batteriet måste kunna ge tillräckligt med kallstart, eller CCA, för att starta bilen. Två djupcyklingsbatterier kan också användas. Det andra batteriet måste kopplas parallellt med startbatteriet för att hålla utspänningen på 12-volt. När två batterier används, måste båda vara identiska för att undvika olika laddning och urladdning problem. Saker du behöver
Måttband
Wrench borste
Wire Laptopbatterier
Batterikablar
Visa fler instruktioner
1

göra mätningar av batteriet (s) och området i bilen där det nya batteriet (s) kommer att placeras för att säkerställa tillräckligt utrymme finns för att innehålla det nya batteriet (s).
2

Ta bort det gamla batteriet genom lossa bulten som håller nere batteriet klämma eller rem. Lyft bort klämman. Lossa bulten på den negativa polen, twist och koppla bort den från batteriet. Lossa bulten på den positiva polen, twist och koppla bort den från batteriet. Lyft det gamla batteriet ur batterihållaren.
3

Rengör batteripolerna och facket med stålborste och vatten eller rengöringsmedel.
4

Install den nya djupurladdningsbatteri genom omkastning av proceduren beskriven i steg 2. Men Anslut pluskabeln först och minuskabeln sekund. Om två batterier används koppla dem parallellt med en bygel kabel mellan både positiva och en separat bygel kabel mellan de båda negativa terminalerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85551.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.