Hur att öka prestandan på en 1965 Mustang

Om du äger en 1965 Ford Mustang och vill förbättra prestandan av fordonet , det finns flera olika saker du kan göra för att åstadkomma detta . Den 1965 Ford Mustang kom standard med en sexcylindrig , 120 - hästars motorn , men var även i alternativ som inkluderade 200 - , 225 - och 275 - hästkrafter . Medan Mustang byggdes med prestanda i åtanke , kan eftermarknadsprodukter ökar kraftigt den totala prestandan av maskinen . Instruktioner
1

köpa och installera en återanvändbar luftfilter . Medan de är betydligt dyrare ( vanligtvis tre gånger det normala priset ) , kommer återanvändbara luftfilter hålla i många år och kommer att ge en skjuts i hästkrafter för fordonet . De är också mycket mer miljövänliga än de aktieoptioner .
2

Installera ett system prestanda avgassystem . Performance avgassystem möjliggör mycket bättre luftflöde genom motorn och frigöra vridmoment som annars skulle gå förlorade i en icke - prestation delen . Dessa avgassystem ger också en betydande ökning i hästkrafter för Mustang .
3

Installera en kall luftintaget . Cold luftintag minska den totala temperaturen på motorn , vilket i sin tur gör det möjligt för komponenterna i motorn att arbeta snabbare . Cooler luft kommer att öka kraften i motorn och leda till en ökning av hästkrafter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85700.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.