Så här ändrar en bil

Det finns många skäl att modifiera en bil. Vissa människor gör det för att förbättra prestanda, förbättra komforten eller helt enkelt för att spegla deras livsstil. Dessutom kan förändringar allt från att installera en cover ratt att helt förändra bilens yttre utseende. De flesta ändringarna är enkla att göra och inte kräver någon särskild kompetens. Om du är en sport entusiast och vill modifiera din bil, hittar du följande förslag till hjälp. Instruktioner
1

skräddarsy bilens interiör genom att installera ett specialiserat system bilstereo. Du kan också modifiera instrumentpanelen med ett streck kit eller ett streck täcker.
2

Beställ personliga platser för din bil. Sport entusiaster ofta har dem installerade i sina sportiga bilar. Ett exempel är Racaro varumärke, som du kan beställa från distributörer som ProAm Auto.
3

Installera en turbo på din bil för att öka hästkrafter. Det fungerar genom att öka den mängd syre som kommer in i motorn. Du kan köpa en turbo kit från Custom Fast Cars. Den kommer med instruktioner och alla de komponenter som behövs under installationen.
4

Ändra fjädring för att förbättra hanteringen. Ett sätt är genom att installera rätt fjädrar för din bil. Ett annat sätt att göra detta är med en hydraulisk fjädring kit, vilket skapar en låg-ryttare effekt. Satsen innehåller en lista över alla de verktyg du behöver för att installera den, samt kompletta instruktioner.
5

Lägg en varvräknare. Det gör att du kan hålla ögonen på vägen samtidigt som du kontrollerar dina varvtal.
6

Överväga att installera Lambo dörrar på din bil. Du kan ändra dina bildörrar att öppna uppåt istället för på utsidan. En Lambo Doors kit kostar ca $ 300, och du kan få en på GodSpeedNet.com.
7

Förbättra din bils utseende med grafik. Lägg dekaler på några strategiska platser för att spegla din livsstil. Den Flames dekal är den vanligaste. Ett annat exempel är den Taggtråd dekalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82923.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.