Hur Wire en CB i en Jordbrukstraktor

En CB, eller frekvensband för allmänheten, är radion ett system för talad kommunikation via radiovågor. Förenta staternas regering tillåts enheterna 1947, men centralbanker blev inte populär förrän på 1970-talet under oljekrisen. Lastbilsförare antagit dem att meddela andra förare av fällor polisen hastighet på vägen. En radio i din traktor ger korta avstånd kommunikation till andra liknande enheter. Ledningar en CB-radio är en enkel process som sker med några vanliga verktyg. Saker du behöver
Avbitare
sidavbitare
skarvförbindning
Tänger
Fuse kran med 5
Amp säkring Buntband
Visa fler instruktioner

1

Hitta gruppcentralen för elsystemet i traktorn. Om du har svårighet att hitta den, kan traktorns bruksanvisning berätta dess exakta position.
2

Kör den röda kabeln från radio till gruppcentralen. Klipp kabeln till rätt längd med avbitare. Strip 3/8-tums av isoleringen från änden av kabeln med tråd strippor.
3

Anslut den röda kabeln till säkringen kranen med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att placera en tråd i vardera änden och pressning med en tång. Skjut säkringen kranen i en tom säkring spår i panelen.
4

Kör den svarta kabeln till en bra jordpunkt. En traktor använder sin ram som en universell marken. En bra grund är en bult eller skruv som fäster till denna ram. Lossa bulten en aning och skjut den svarta undertill och dra åt den.
5

Kör CB radions antennkabel till antennen. Skruva PL259 kontakten i änden av kabeln till mottagaren på antennen.
6

Säkra lösa kablar med buntband. Slå på radio och testa dess funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87233.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.