Nissan takräcke Cargo Monteringsanvisningar

Om ta din Nissan ut för en hel del utflykter en last rack kan verkligen komma till hands. Dessa ställningar kan hjälpa växel butik camping, sportutrustning och diverse andra tillbehör. Betala någon annan för att installera en last rack kan vara dyrt, och om du har en timme eller två kan du göra det själv - även om du inte vet mycket om bilar. Saker du behöver
Måttband
Bågfil
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Placera två monterings spår på vardera sidan av ditt tak och kontrollera att de passar på taket. Om de hänger över kan du använda en bågfil för att skära ner dem till storlek.
2

Rada upp dina låtar på vardera sidan av taket och plats remsor av maskeringstejp tillsammans med dem som en referenspunkt för att göra säker på att du kommer att ha dem uppradade ordentligt.
3

Använd din borrmaskin för att borra två hål i ena änden av varje spår, ett hål i mitten av varje spår och två hål på andra änden av varje spår. Borra förbi på metallen på biltaket.
4

Lägg ut en inkluderad flänsmutter i hålen du just borrade och placera de medföljande skruvarna över nötterna.
5

Använd den medföljande skiftnyckel verktyg för att dra åt bultarna på spåren. Placera en liten mängd av den medföljande tätningsmedel i varje hål du borrade.
6

Skjut lastlådan över spåren på toppen av bilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86122.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.