Trailer Hitch Kännetecken Versus Fifth Kännetecken Wheel Hitch

fordonsägare som behöver dra en släpvagn inför beslutet om att använda ett femte skumt hjul typ eller mer typiska rear mount dragkrok . Den Vändskivskoppling ger överlägsen körning och vikt köregenskaper , men är inte ett alternativ för en personbil . Å andra sidan , är det bakre fästet dragkrok mer flexibel och lämnar sängen av en pickup gratis för dragande extra last . Vikt betyg

Rear -mount dragkrokar är klassade i klassificeringar från klass I vid 2000 pounds högsta , klass V på 17,000 pounds max . Vändskiva missöden är tillgängliga från en £ 12.000 maximal betyg hela vägen till 30.000 pounds ( för lätta lastbilar ) och upp till minst 80,000 pounds för stora lastbilar .
Höjdjustering

rear mount dragkrokar är normalt inte justerbar i höjdled , även om användaren av en mottagare typ skumt kan välja en dragstång med en minskning på upp till sex inches att sänka skumt höjd .

vändskiva missöden finns tillgängliga som kan justeras upp till sex inches vertikalt .
Vehicle Compatibility

Vändskivskoppling design är kompatibel med pickup , flak och hytt - och - chassi lastbilar som har en minsta längd på sex meter bakom den bakre väggen av hytten . Däremot kan ett bakre fäste dragkrok användas med alla typer av fordon , inklusive småbilar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95759.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.