Så här ändrar en Honda Civic

En Honda Civic är en favorit bland bilentusiaster att ändra och anpassa. Förutom att vara billig att köpa, har aftermarketdel företag gjort tusentals delar bara för Honda Civic. Från prestanda ser ut och från det inre till det yttre, ändringarna är oändliga. Beroende på den exakta modifiering och din bil erfarenhet, kan vissa modifieringar göras av dig och en del behöver hanteras och installeras av en professionell. Instruktioner
1

Swap fabriken motor för en motor som har ändrats eller har mer potential. Samhällskunskap är utrustade med antingen en enda överliggande kamaxel motor eller en dubbel överliggande kamaxel motor. De dubbla överliggande kamaxlar kan göras för att ersätta den enda överliggande kamaxel, lägga mer kraft på att Civic. Denna modifikation är bäst till en professionell mekaniker.
2

Byt fabriken hjul och däck med en eftermarknad set. Den typ av hjul som du får bör återspegla de typer av ändringar du gör till bilen. Om du gillar showen scenen, kanske du vill använda Chrome eller billet fälgar. Om du är racing din Civic på banan, aluminiumfälgar är bättre.
3

Installera ett bodykit på din Honda Civic, vilket kan ge ett aggressivt och unikt utseende. Har satsen målas innan du installerar det på din Civic för bästa utseende. Ha sätena fabrik tyg i Civic reupholstered i läder för bättre utseende och mer komfort
4

. Plastdetaljer och streck inne i bilen kan målas för att matcha sätena eller annan färg tema.
5

Måla Civic med eftermarknaden anpassad färg istället för att hålla jobbet fabriken färgen. Lägg grafik eller design på färgen att verkligen ändra på hur bilen ser ut på utsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85588.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.