De bästa Förgasare för stock VW motorer

från 1961 till 1974 använde Volkswagen sex olika Solex förgasare. Dessa center-mount, Enkelpipigt förgasare var underdimensionerad jämfört med kolhydrater från andra biltillverkare, så de begränsade gas körsträcka och prestanda på VWs under dessa år. En förgasare reglerar bränsle /luftblandningen i din motor, så det har allt att göra med hur bra det går. Om din klassiska Volkswagen är underpowered och trög, kommer en bra ersättare förgasare ge det ett nytt liv. Brosol H30/31

Brosol H30/31 är en direkt ersättning för 28PCI, 28PICT och 28PICT /1 OEM (Original Equipment Manufacturer) förgasare som Volkswagen s 36 - och 40-hk ,1,200-cc (kubikcentimeter) motorer som används 1951-1965. Eftersom Brosol H30/31 är något större än dessa förgasare, får du också en liten ökning av hästkrafter när du installerar det.

Brosol s H30/31 också kan ersätta 30PICT /1, 30PICT /2, 30PICT /3 och 31PICT /3 förgasare används i 1300 - till 1600-cc motorer, och australiska VW butiker rekommenderar det för alla Volkswagens motorer upp till 1600 cc. Eftersom dessa motorer har olika luftflöde egenskaper än de 1.200 cc motor, måste du åter-jet den Brosol H30/31 att leverera den bästa bränsle /luftblandningen för var och en och du behöver även en 30/34 adapter passa H30/31 till en tvilling babords motor. Addera Pierburg 34PICT /3
p Om du har en 1971 eller nyare dual port motor, är det Pierburg 34PICT /3 en bra ersättare carb. Gjord i Brasilien, har det en koppling accelerator pump som gnids mot generatorn, så du måste slipa ner generatorns hölje för att få denna carb att passa. Pierburg s koppling rensar enkelt din generator och carb har rätt port för ett vakuum förskott distributör. Företaget har också ett rykte om hög kvalitet gjutning och bearbetning.

Så bra som dessa kolhydrater är, de har inte de bästa bussningar spjällaxel. Pierburg bussningar är tillverkade av mjuk aluminium, så de kan slitas ut i mindre än tre år. Om du ersätta dem med sådana gjorda av mässing får du en bättre livslängd.
Weber IDF

Weber IDF är den varma stav detta gäng och den är gjord för 1600 - till 2200-cc, dubbla portar motorer. Enligt januari 2000 upplagan av "Dune Barnvagnar och Hot VWs" tidningen, det är också "utan tvekan den mest populära linje av prestanda förgasare används på VW: s ärevördiga boxermotor." Dessa italienska-made förgasare anses ett konstverk av många och de är erbjuds i 40 -, 44 - och 48-mm (millimeter) cylinderdiametrar. Sedan det viktigaste, tomgång, luft korrigering och accelerator jets pump är utbytbara, så är emulsionen rör och venturirör, kan dessa kolhydrater vara finjusteras till din motor.

Webbplatsen Aircooled.net är ett fan av Weber IDF eftersom det har många fördelar jämfört med andra dubbla förgasare port utbyte. Några av dem är IDF: s förenlighet med många motorer, motorrum och luftfilter församlingar, dess nästan dränkbara float design, ett vakuum förskott port, fyra hål progression för smidig ljus-accelerator respons och dess utmärkta tillgång på reservdelar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85587.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.