Hur man byter den automatiska fönstret Kontroll på en 2007 Dodge Nitro

för 2007 Dodge Nitro kom utrustade med standard makt fönster och lås. Fönstren höjs och sänks med hjälp av en automatisk fönster kontrollpanel. Varje dörr har en panel fönster kontroll. Ytterdörren på förarsidan har en master panel som styr alla fönster. De andra växlar bara styra fönstret på dörren. Om din automatiska fönster styrning är felaktig, kan du enkelt ta bort den och installera en ny. Switchen enkelt pluggas in i ledningsnätet bakom dörrpanelen armstöd. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Flat-bladig verktyg eller plast trim stick
Maskeringstejp (tillval) katalog ersätter automatisk fönster styrning
Visa fler instruktioner

1

Stäng av motorn på din 2007 Dodge Nitro och öppna huven. Lossa den negativa muttern batterikabeln med en tång eller en skiftnyckel och dra kabeln från posten att koppla ur det.
2

Applicera en remsa maskeringstejp runt spetsen på din platt-blad verktyg, såvida du använder en plast trim pinne, som inte kräver maskeringstejp. Detta kommer att skydda plasten kanten av dörrpanelen när du tar bort det gamla automatiska fönstret kontroll.
3

in spetsen på bladet eller verktyget under bakre hörnet av fönstret kontroll, mellan själva kontrollen och dörrpanelen armstöd.
4

Skjut verktygets handtag nedåt för att dyka upp en del av fönstret kontroll. Arbetet i ytterkanten av fönstret kontroll med verktyget, trycka ner för att dyka upp de återstående sidorna. Lyft upp aggregatet fönstret kontroll.
5

Leta anslutningen kabelstammen på den andra sidan. Fatta basen av selen och dra bort det från fönstret kontroll att koppla bort den. Ställ gamla fönster kontrollen åt sidan.
6

Anslut ledningsnätet till det nya automatiska fönstret kontroll. Sätt in den i armstödet hålrummet. Skjut kanterna av automatiska fönster kontrollen ordentligt för att snäppa fast den i armstödet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86260.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.