Hur man installerar en Saleen Twin Gauge Pod

Saleen är känd för att göra snabba, kapabla bilar. Trots att företaget gjorde en superbil som kallas S7, är det mest känt överlägset för sin varma Ford Mustangs och de tillbehör som det gör för dessa bilar. En av dessa komponenter är det Twin Gauge Pod. Detta är en instrumentpanel-monterad gauge pod som innehåller en kompressor gauge laddtryck samt en mätare som övervakar temperaturer kompressor luft. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Torx Bits
platt skruvmejsel
Inline trådanslutningsdon
Wire strippor
Wire crimpers
Visa fler instruktioner

1

Placera monteringsmallen för mätaren ovanpå instrumentbrädan. Justera den streckade linjen i mallen med mitten av instrumentbrädan ventilerna. Kontrollera att den främre kanten av mallen följer kanten ovanför ventilationsöppningarna och på baksidan av malllinjer upp med den bakre kanten av instrumentbrädan.
2

Tape mallen på plats. Borra fyra hål i instrumentpanelen med en borrmaskin, genom att använda mallen som vägledning. Gör en ¾-tums hål med en hålsåg. Använd en låda saxen för att klippa instrumentbrädan enligt mallen. Blåsa ut eventuellt skräp i ventilerna genom att vrida på fläkten.
3

Tryck utåt på strålkastaren behåller ratten klipp med en liten, platt skruvmejsel och dra av ratten.

4

Använd en Torx bit för att ta bort de två skruvarna instrument kluster bezel från klustret. Ta bort ramen. Skruva loss de fyra Torx-skruvar för klustret och dra klustret.
5

tråd pod ledningsnätet med de tre ledningarna i hålet där kombiinstrumentet installerades. Skjut 7-fot svart färgat tråd och selen med två trådar över passagerarsidan kick panel.
6

Använd en in-line tråd kontakten. Skarva vita och blå kabeln från mätaren pod i vita och blå tråd som leder till PIN 12 kontakten på kombiinstrumentet kontakten.
7

Använd en in-line tråd kontakten. Skarva den blå kabeln från mätaren pod i det blå och röda kabeln som går till stift 4 kontakten på kombiinstrumentet kontakten.
8

Använd en in-line tråd för att ansluta den svarta kabeln från mätaren pod till den svarta kabeln som går till PIN 1-kontakten.
9

Ta passageraren tröskeln sidoluckan genom att dra den rakt upp och utanför dörrtröskeln. Lossa fästet på framsidan av kick panel (på höger sida av foten väl) och ta bort panelen.
10

Använd en in-line tråd connector.Connect den vita och röda kabeln från baljan till den grå och röda kabeln på stift 91 i PCM monterad bakom kick panel.
11

Dra 7-fots svarta kabeln från sittbrunnen genom ett hål i brandväggen på passagerarsidan . Strip några kabelns isolering och crimp en rund fästelement på änden av tråden. Anslut kabeln till boost-sändarenhet stud på vänster sida av kompressor. Fäst tråden till brandväggen med buntband.
12

Anslut ledningsnätet till baksidan av mätaren pod. Ställ pod på instrumentbrädan och montera muttrar och brickor på mätaren pod inlägg. Dra åt dem.
13

Re-installera instrumentet mätaren klustret och bezel med Torx bits. Sätt tillbaka strålkastaren switch, passagerarsidan kick panel och dörrtröskeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96456.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.