Hur Prep en ram för Pulverlackering

Pulverlackering, eller pulverfärg, till skillnad från flytande färg, måste tillämpas på en het metallyta på vilken det smälter, sedan rockar metallen. Även om du kan använda en vanlig ugn för att förbereda små föremål för pulverlackering, måste du värma småningom ett större objekt såsom en ram. Saker du behöver
Plastfolie
Maskeringstejp
Work table
eltejp
gasolbrännare
Pulver-beläggning air gun
Air kompressor
Show Mer Instruktioner
1

Välj ett uterum eller en delvis sluten ventilerat utrymme, till exempel ett garage, för att använda som ditt arbetsområde.
2

Använd plastfolie och maskering tejp för att täcka golv, väggar och andra föremål i ditt arbete område som du vill undvika målning.
3

Placera ramen på ett arbetsbord som tål värme. Använd eltejp för att täcka alla områden på ramen som du vill behålla omålade.
4

Håll lågan av en gasolbrännare, inställd på låg, mot en liten del av ramen. Flytta lågan och tillbaka över några inches av ramen i 1 till 2 minuter.
5

Fyll en pulverlackering luftpistol och fäst vapnet till en luftkompressor enligt tillverkarens anvisningar. Vrid luftkompressor på vid en nivå på 5 till 10 PSI. Tryck på avtryckaren luftpistol att spruta pulverbeläggningen på den uppvärmda delen av ramen.
6

Reheat den del av ramen om pulverbeläggningen inte fastnar. När du bestämmer hur lång tid det tar att värma upp ramen så att pulvret fastnar, värma varje avsnitt av ramen för samma tid, sedan använda pulverlackering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86139.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.