Hur Wire en Fjärrstart

Det låter mycket svårare än det egentligen är att koppla en fjärrstart system i din bil eller lastbil. När det är fast i, men, kanske du undrar hur du någonsin levt utan det. Oavsett om du bor i ett tempererat eller iskalla klimatet (eller någonstans däremellan), att kunna starta bilen på distans och ha det varmt eller kallt när du hoppar i att resa är en bekvämlighet som du inte kommer att ta för givet. Installationen kan göras på en eftermiddag med ett fåtal verktyg. Saker du behöver
Borrmaskin och borr
kabelanslutningar
sidavbitare
eltejp
Spetstång
Tänger
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Läs igenom monteringsanvisningen och instruktioner som kom i lådan med fjärrstart system du köpt för ditt fordon. Många gånger kommer en DVD kommer med kitet som hjälper ägarna att bättre visualisera processen. Om man kom i ditt kit, titta på det innan ledningar fjärrstart i din bil eller lastbil.
2 Kontrollera alla brytare före kabeldragning i fjärr startsystem.

Gör ett system för kontroll av alla funktioner före kabeldragning fjärr start. Kontrollera all makt fönster och lås växlar, strömbrytare (både strålkastare och takbelysning), vindrutetorkare, defroster, värme och luft växlar konditionering och Fläkt. Om din bil har ett tak power moon, kolla upp det, alltför. Om någon av dessa funktioner inte fungerar efter installationen, behöver du veta för ett faktum att de arbetade (eller inte fungerar) när du började.
3

Ta huvudströmbrytaren säkring. Avväpna din bil eller lastbil larmsystem.
4

Hitta bilens tillbehör tråd och anslut den till startmotorn accessoar tråd. Denna tråd måste vara ansluten för att din luftkonditionering eller värmare för att fungera vid uppstart. Om det finns mer än en tråd, relä alla kablar tillsammans.
5 När installerats korrekt, kommer din park lyser när du distans starta bilen.

Wire parkeringsljuset kabeln från bilen till matchande tråd på startmodulen. Hitta tråden bredvid ljusomkopplaren eller inom kabelnätet som går till svansen av fordonet. Om din bil har en tråd för varje sida (höger och vänster), tråd dem både till startmotorn.
6

Säkring bromsvajern från startmotorn delen till bilens bromsar tråd. Hitta denna tråd i ledningsnätet mot den bakre bromsljus. Om det inte finns där, bör det vara direkt ovanför bromspedalen.
7

Hitta en metall del av ditt fordon som är yta är fri från färg. Jorda starter att denna del av ditt fordon. Genom att inte slutföra det här steget, kan din installation fungerar.
8 Om ledningarna från varvräknaren inte är kopplad till din fjärrstart komponent, bilens startmotor inte kommer att känna igen när du ska koppla ur.

Anslut varvräknare kabeln till startmotorn komponenten. Att misslyckas med att slutföra den här anslutningen gör att fjärrkontrollen startsystemet att misslyckas. Den varvräknare tråd är oftast placerad nära där tändstiftet ledningar ansluter nära distributören..
9

Review alla steg och kontrollera alla anslutningar Sätt huvudströmbrytaren säkring igen och prova dina grundläggande funktioner, igen.
10

Gör din starter komponenten permanent genom att skruva den på plats under huven borta från alla rörliga delar. Mount switchar i säkra, tillgängliga platser.
11

Starta din bil på distans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85548.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.