DIY Hur sprayfärg Cars

Många människor är rädda för att sprayfärg sina egna bilar av rädsla för att de kan tillämpa för mycket färg på en yta eller helt förstöra sin bils utseende. Det är sant att sprutmålning bilar kan vara en riskfylld process, och du kan behöva i händerna på en professionell att exakt slutföra uppgiften. Men kommer att lära sig att sprayfärg bilar inte bara ge dig mer kontroll över bilens design men kommer också att spara en massa pengar, i motsats till att ha en professionell göra jobbet. Saker du behöver
silvertejp ark
Plast
Medium-grit sandpapper
torr handduk
Primer
fint slippapper
Man kan sprayfärg
Gamla tidningar
Clear täckfärg
Extremt fint slippapper
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Park din bil är i ett väl ventilerat område för enklare torkning . Använd silvertejp och några plastskivor att linda delar av bilen som inte ska målas, såsom fönster, speglar och lampor. Du kan också välja att ta bort de delar om du vill vara säker på att de inte får målas i processen.
2

Gnugga ytan på din bil med en medellång-grit sandpapper. Håll gnugga tills du har en jämn yta. Missa inte en fläck vid slipning för att se till att primern kommer att följa hela ytan. Torka bilen med en torr handduk för att avlägsna damm, smuts eller små rester.
3

Applicera ett lager primer direkt på ytan av din bil. Använd din pensel för att belägga primer tunt och jämnt. Låt primern torka i minst 3 timmar.
4

Slipa ytan på din bil med hjälp av en fint slippapper. Sand med en fram och tillbakagående rörelse. Se till att ytan på bilen jämnt behandlas innan avtorkning den lilla smuts och rester sand med torr handduk.
5

Skaka din burk sprayfärg innan du använder den. Prova att spraya måla över gamla tidningar för att se till att den är fullt fungerande innan du ansöker den direkt på din bil.
6

Spray färgen på bilens yta lätt med det rekommenderade avståndet från tillverkaren. Du kan märka en ljusare nyans av färgen under det första skiktet. Inte Sprutningsundersökning inte färgen och lämna ljuset pälsen eftersom det är, eftersom detta kommer att jämnas ut efter nästa beläggningen.
7

Låt första lagret torka under en timme innan du gör en annan päls. Upprepa föregående steg två gånger för att uppnå tre rockar totalt. Du kan välja att lägga till ett annat lager om du känner att de första tre skikt alltför tunt gjort. Låt sista skiktet torka i minst 3 timmar.
8

Applicera ett skikt av klar täckfärg med en borste. Använd sedan fint slippapper till sand ut ytan. Applicera ytterligare ett lager av klar täckfärg och upprepa slipningen med ett extremt fint sandpapper för att fullt polera och polera bilens yta. Applicera slutliga klara beläggningen och tillåta bilen för att torka i minst tre timmar.
9

Torka den härdade och torkade ytan med en mikrofiberduk dabbed i multipurpose polish för att ge den nymålade bil med en naturlig glänsa. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84285.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.