Hur man installerar en enhet Car Tracking

Car Tracking enheter används ofta av oroliga föräldrar, företagare och samvetsgranna fordonsägare. En bil tracking enhet använder en global positioning system för att spåra ett fordons läge och rörelse. Dessa enheter kan användas av föräldrar för att övervaka ett barns färdväg, hastighet och tid på specifika platser. För företagare, är en tracking enhet användbara för att övervaka anställdas aktiviteter samtidigt på företagets tid. Många fordonsägare installera också spårningsverktyg till stöd i återhämtningen i händelse deras fordon är stulet. En bil tracking enhet är ett oumbärligt verktyg vid övervakning av en bils läge är nödvändigt. Instruktioner
1

Köp en batteridriven GPS-enhet bil spårning. Spårning enheter kan antingen hårdkodade i din bil eller köra på batterier. En hårdkodad enheten kräver professionell installation, så en batteridriven anordning är det bästa valet för snabb och enkel installation i hemmet. Köp en magnetisk väderbeständig som förhindrar spårning enheten utsätts för väder och vind.
2

Välj en plats för bilen tracking enhet. Den starka magnetiska fallet omger enheten kommer att göra det möjligt att välja mellan flera metalldelar i fordonet. De vanligaste platserna för placering av en spårningsenhet är i handskfacket, under huven, på metallramen under fordonet, och i bagageluckan. Välj ett dolt område som inte kommer att rutinmässigt nås.
3

Sätt in nya batterier i tracking enhet. De flesta spårningsverktyg kommer att pågå under en månad kontinuerligt innan batterierna behöver bytas. Slå på enheten och kontrollera att den sänder information till systemet övervakar det.
4

Placera bilen spårningsenhet på metallen område som valdes tidigare. En stark magnet på spårföljningsanordningen fallet kommer att fästa på metall och håller den säkert på plats. Kontrollera att enheten inte är placerad i ett område där det kan skadas av rörliga delar eller skräp.
5

Gör en provkörning. Med bil spårning enheten på plats, bilen körs några kvarter. Lämna fordonet, och se till att tracking enhet är fortfarande säkert på plats. Logga in på bilen tracking-program, och kontrollera att den information som överförs är korrekt. När placeringen och transmission bekräftas, kan spårföljningsanordningen användas förrän nästa batteribyte beror.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83090.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.