Lägga till mer makt till en 2007 Ford Mustang 4.0

Den 4.0L V-6 motor är den grundläggande motoralternativ i 2007 Ford Mustang. Denna motor gör 210 hästkrafter från fabriken, och det kan göras betydligt mer kraftfull med installationen av en eller flera av de många prestanda eftermarknaden delar tillgängliga. Utföra dessa ändringar själv är mer kostnadseffektivt på kort sikt och anses vara en hobby för många människor, men observera att om du saknar erfarenhet eller kompetens inom bilreparationer kan det vara säkrare och smartare att ha dessa ändringar görs professionellt. Saker du behöver
Automotive verktygslåda
Visa fler instruktioner
1

Installera en kompressor kit. Kompressorer är en form av forcerad induktion som trattar stora mängder luft i motorn, vilket ger ett enormt uppsving för hästkrafter. Dessa kit är relativt dyra och utmanande att installera, men ingen enskild prestation modifiering kommer att ge en större ökning av makten än att installera en kompressor.
2

Installera en turbo kit. Turboladdare och kompressorer är ömsesidigt uteslutande, så du kan bara installera ett eller annat på din Mustang. Turboaggregat är också en form av forcerad induktion fastän särskild process för hur de tvingar in luft i motorn är något annorlunda än en kompressor. Turboladdare lägg vanligtvis mindre ström än superchargers, men de tenderar också att vara något billigare.
3

Ändra din 4.0L Mustang med en dikväveoxid (N2O) insprutningssystemet. Ett N2O insprutningssystem består av en tank av N2O ansluten till bränsleledningen och en knapp eller trigger som kan aktiveras av föraren att släppa en explosion av N2O i en angiven mängd i bränslesystemet. Denna explosion av N2O ger en kort men rejäl skjuts till hästkrafter och är bäst lämpad för linjärt racing situationer.
4

Byt lager kallt luftintaget med en eftermarknad intag. De kalla luftintag filter och leder luft in i själva motorn, och eftermarknaden intag möjliggöra större luftflöde än lager intag. Uppgradering till en kall-luftintaget kommer inte bara ge en liten ökning av hästkrafter, men det kan också förbättra bränsleeffektiviteten i Mustang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95690.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.