Hur man tar bort en krockkudde på en 1998 Chevy K-1500

Över tid kan ratten på din lastbil börjar bära ner från konstant användning och solen slår på den. Byta det är inte särskilt svårt, men först måste du ta bort lager airbag. Detta måste göras på rätt sätt eller du riskerar kroppsskada. I det här fallet är projektet fordonet en 1998 K-1500 pickup, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och använd en skiftnyckel för att koppla bort minuspol på batteriet. Låt lastbilen att sitta i 30 minuter innan vi går vidare till steg 2.
2

Placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till "On" läge. Vrid ratten åt vänster, 90 grader från centrum. Titta bakom ratten och lokalisera det lilla hålet på baksidan av ratten. Placera skruvmejsel i hålet och tryck in den tills den ena sidan av krockkudden poppar ut ur ratten.
3

Vrid ratten 180 grader åt vänster så att den andra sidan av ratten är på toppen. Placera skruvmejsel i hålet på höger sida, tryck sedan in den att poppa ut krockkudden.
4

Dra krockkudden ur ratten. Koppla bort kablaget från baksidan av krockkudden med händerna. Försiktigt utföra krockkudden ur lastbilen och placera den med framsidan upp på en yta av trä.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83892.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.