Hur man installerar ett Dragkrok

Om du letar efter lite mer funktionalitet för din lastbil eller SUV, kanske du vill överväga att installera en dragkrok. En dragkrok kan du koppla in en trailer till baksidan av bilen, vilket gör den lätt att bära extra last med ditt fordon. Även om denna process kommer att kräva att du gör en del arbete under och runt bilen, är det lätt nog att du ska kunna installera skumt utan behov av en mekaniker. Saker du behöver
Bil jack
3/8-tums Ratchet uppsättning
Dragkrok
brytjärnet
Visa fler instruktioner
1

Jack upp den bakre delen av bilen, så att du kan få under den. Se till att bilen är ordentligt placerad på uttaget för att undvika personskador eller skador.
2

Ta bort skruvarna som håller några bindplattorna till den bakre undersidan av fordonet (på både förar-och passagerarsidan sida av fordonet) med användning av 3/8-tums ratchet set. Du bör lämnas med metallplattor med hål i dem, och dessa kommer att användas för att fästa skumt skumt över de två metallplattor
3

Place (se till att den glider in under bilen. ), med släpvagnen del som är vänd ut från baksidan. Skruva så många bultar till dragkrokssatsen som du kan när du fäster den vid fordonet. Dra inte åt dem på denna punkt.
4

Skjut den bifogade skumt mot någon bulthålet att det inte har radat upp med genom att använda spett som en hävstång mellan dragkrokssatsen och sidan av fordonet. När bulthål line up med dragkrok, placera de återstående bultarna i skumt.
5

Dra alla bultar med spärr för att säkra dragkroken på bilen. Försiktigt sänker bilen tillbaka till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83846.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.