Hur man installerar en Draw-Tite Gooseneck Ball

Draw-Tite började bygga produkter för bogsering industrin 1946. Företaget gör sin linje av svanhals missöden för användning inne sängar pickup. De är liknar en vändskivans hitch men använder en boll i stället för en kingpin. Typiska trailers som använder denna typ av anslutning omfattar animalieproduktion och hästtransporter. Installera en svanhals skumt innebär att ändra sängen av din pickup att acceptera skumt och bultning det i. Du behöver
Marker
körnare
Hammer
Hand borrkronor
Drill: 1 /4, såg 5/8 och 3/4 tum
Saber
filer
uttag och skiftnycklar: 9/16 och 15/16 tum
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Hitta mittlinjen skumt bollen på pickup säng, som ligger i mitten av sängen till den främre delen av drivaxeln. Kolla under sängen för att säkerställa denna position inte stör lastbilens tvärbalkar, bromsrör, ledningar, bränsleledningar eller ventiler. Markera denna plats med en markör.
2

Lay den medföljande mallen på sängen av pickup truck, och rikta mittlinjen märkning med mallen centrumlinje märkning.
3

Placera en körnare över cut-out hål på mallen, och slå den med en hammare. Borra hål i mitten Hålpositioner med en handborr försedd med en 1/4-tums bit.
4

Skär ut ett hål i botten av lastbilen med en tigersåg använda hålen som en guide. Avlägsna eventuella grader från kanterna av urskärningen med en fil.
5

Placera svanhalsen plattform i utskärningen. Borra 5/8-tums hål i lägen vagnsbulten använder plattformen som guide. Borr-3/8 tum hål i lägen för "U"-bultarna. Mallen anger storleken på varje bult hål.
6

in de 5/8-tums bultar genom hålen. Placera shims på undersidan av flaket, installera låsbrickor, sedan skruva åt muttrarna på ändarna av bultarna med en hylsnyckel. Dra åt bultarna till 150 fot-lbs. med hjälp av en momentnyckel.
7

Montera U-bultarna ner genom plattformen. Från undersidan av bilen, sätter en stor platt bricka över U-bult, fjädrarna och de stora plana brickor och fäst det med 5/8-tums låsmuttrarna. Dra åt låsmuttrarna tills tre trådar visar på botten. Upprepa denna process för varje U-bult.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87437.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.