Hur man gör en kall luftintag från PVC Rör

En kall luft intag ökar prestandan på din bil. Det möjliggör för luft att röra sig genom röret smidigare och även är placerad så att kallare luft kommer in i intaget. En kall luftintaget ökar luft-till-bränsle, vilket ökar förbränningshastigheten. Detta skapar mer hästkrafter och förbättrar gas körsträcka. Du kan installera din egen kall kit luftintaget med PVC-rör. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Torx skruvmejsel
Två 90-graders krök PVC rör, 3 - till 4-tums diameter
Marker
Dremel Tool Review 2 PVC-rör , 4 inches lång, 4-tums diameter
buntband
Luftfilter
Clamp ring
Cement lim
Visa fler instruktioner
1

LOSSA den ringar som håller röret luftintaget till spjällhuset med hjälp av en platt skruvmejsel. LOSSA spärrarna på luft rutan och ta bort luftfiltret från fabriken rutan. Skruva loss torxskruven håller MAF sensorn i insugningsröret och ställ försiktigt undan MAF sensorn
2

Använd en 3 -. Till 4-tums, 90-graders, vinklad PVC-rör för MAF-givaren adapter. Använd din MAF sensor som en guide för hur lång bit ska vara.
3

Använd en markör för att göra hål för din MAF sensorn för att passa igenom, och även för de skruvar som håller MAF sensorn på plats. Använd en Dremel verktyg för att göra ett hål i samma storlek diameter som MAF sensorn hålet på lager luft box.
4

Anslut en 4-tums avsnitt av PVC-rör i vinkelnippel av MAF sensorn PVC-rör.
5

Placera intaget genom hålet i framskärmen väggen och fäst PVC-rör till motorrummet med hjälp av buntband, om det behövs. Se till att inga delar av insugningsröret kommer att beröra motorn.
6

Bifoga en 90-graders, PVC knäröret till inloppsröret.
7

Bifoga en 4 -tums bit PVC-rör till insugningsröret.
8

Montera luftfiltret på änden av PVC-rör med en klämring. När intaget har rätt justerat i motorn, använd cement lim för att limma PVC-rör ihop. Limma inte filtret på, så att det kan tas bort. Installera MAF sensorn i hålet på insugningsröret och skruva fast med hjälp av Torx-skruvar. Limma inte intaget slut på spjällhuset på motorn, heller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85932.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.