Hur du justerar ett Bilstein PSS9

Bilstein har varit ett pålitligt namn i eftermarknaden fjädringskomponenter för år. Dess PSS9 rad justerbara stötdämpare har visat sig vara av solid byggkvalitet och prestanda. Möjligheten att manuellt justera markfrigången av dessa störningar är av stor fördel för bilister som kräver precision hantering och kontroll som kan varieras för att passa olika kör terräng. Anpassa din uppsättning av PSS9s är en enkel sak att vrida några nötter, men de rätta stegen måste följas för säkerheten och för att bibehålla livslängden av fjädring setup. Saker du behöver
Ordet jack
Bilstein justering skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Hissa upp fordonets front på en säker och solid stöttningspunkt. Du bör ha tydliga tillgång till undersidan av endera socka mount.
2

Ta det ljusa blå mössa gummi damm från botten av båda främre strumpor.
3 < p> Vrid inställningsknappen med Bilstein verktyg medföljer PSS9s medurs för att lossa och moturs för att dra åt dem. Det finns nio inställningar, märkta på undersidan vända sidan av inställningsknappen: nio är det lösaste, är en av de strängaste. Du kommer att höra ett hörbart "klick" med varje steg förändring.
4

Jack upp den bakre delen av fordonet på ett säkert en solid stöttningspunkt att ge tydlig tillgång till de nedre delarna av endera chock.

5

Lokalisera inställningsratt på inre sidan av någon chock. Det finns ingen dammskyddet de bakre chocker, men ratten kan placeras som den är vänd centrumlinjen hos fordonet. Justera i samma ordning och mode som med fronter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87419.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.