Hur Wire en Wrangler Hardtop

Jeep Wrangler är en av de mer framgångsrika amerikanska bilar som någonsin släppts. Den säljs på nästan alla kontinenter i världen och har en kultstatus i USA bland friluftsentusiaster. Den Wrangler levereras med antingen en mjuk topp eller hardtop. Den hardtop har faktiskt takbelysning och en bakre vindruta avfrostning anslutning för att göra din Wrangler känns mer som en vanlig SUV. Du kan koppla hardtop till Jeep proppskåp med kablaget som levereras med din Jeep hardtop. Saker du behöver
Jeep hardtop kablage kit
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut ledningsnätet som medföljer din hardtop till den elektriska anslutningen i sittbrunnen luckan. Sittbrunnen locket är den del av hardtop som täcker den främre föraren och passageraren.
2

Packa din Jeep sport bar på passagerarsidan, och trä hela kablaget under stoppningen mot vindrutan. Addera 3

bort passagerarsidans solskydd genom att ta bort de två skruvarna som håller den på plats med en stjärnskruvmejsel. Dra av push fästelement från passagerarsidan A-stolpens panel, och dra bort det.
4

Thread kablaget från sportbar, ner längs A-stolpen och under passagerarens instrumentbräda in mul-väl.
5

Infoga kablaget genom gummigenomföringen på den bakre väggen av passagerarens fot-brunn. Anslut anslutningen adaptern till slutet av kablaget
6

Placera mässing säkringen anslutningen på "Fuse CB1 Tändning off tillbehör power" -. Den översta säkringen till höger i säkringsdosan. Anslut kablaget till mässing säkringsadaptern. Anslut kabelstammen "jordningsledningen jeep batteri marken genom att ta bort skruven som håller den på plats med stjärnskruvmejsel, placera skruven genom jordkabel och sedan skruva tillbaka den på batteriet marken.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86443.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.