Hur man installerar BBK Shorty Headers på en 2002 Mustang

2002 års Mustang är en muskel bil produceras och designades av Ford Motor Company. Headers är en serie rör som ansluter motorn till avgasröret och låt motorn för att driva ut varm luft från motorn när den har förbrukats för förbränning. Shorty headers är en specifik typ av rubriker som syftar till att minska avståndet att luften måste färdas för att nå avgaserna. Byta Fordfabriken rubriker med shorty headers, såsom de som gjorts av BBK, kommer att öka hästkrafter och ge din Mustang en starkare, elakare avgaser ljud. Saker du behöver
skiftnyckeln
10 mm nyckel
13 mm skiftnyckel
ficklampa eller annan ljuskälla (tillval) katalog Jack (tillval) katalog Jack står (tillval)
Däck kilar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Pop huven genom att först dra på huven frigöringsspaken till höger om förarsidans dörr, sedan lokalisera Huvlås spärren under mitten av huven själv och trycka den.
2

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet genom att lossa batteriet bulten med din skiftnyckel och lyfta bort kabeln från batteriet. Ge Mustang 10 minuter att förlora sin elektriska laddning innan du fortsätter.
3

Lossa bulten som håller oljestickan på höger sida av motorn med 10 mm nyckel och ta bort oljesticka från motorrummet.
4

Ta bort de sex skruvarna som ansluter rubrikerna till motorn med 13 mm nyckel.
5

Ta bort de två skruvarna som ansluter rubrikerna till avgasröret med 13 mm nyckel. Dessa skruvar sitter under Mustang. Observera att om du har ett dubbelt avgassystem det faktiskt kommer att bli fyra skruvar, två för varje avgasröret
6

Lyft rubriker upp och ut i motorrummet.. Se till att inte skrapa eller skada andra motorkomponenter.
7

Rikta in BBK headers med de hål som du tog bort de skruvar i steg 4. Använd skruvarna som du tog bort för att ansluta BBK rubriker genom att dra åt dem med 13 mm nyckel.
8

Anslut BBK headers till avgasröret med skruvarna som du tidigare tog bort, dra åt dem med 13 mm skiftnyckel.
9

Byt oljestickan med samma bultar som du tog bort i steg 3 och 10 mm skiftnyckel,
10

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet genom att placera kontakten över terminalen och dra åt anslutningen bulten med skiftnyckel.
11

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid Mustang på. Se till att kontrollera motorn ljuset inte tänds, vilket normalt skulle indikera en lös anslutning. Kontrollera att luft strömmar från avgaserna.
12

Stäng av Mustang och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96183.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.