Hur man installerar ett luftintag på en 2000 Toyota Celica

Installera en eftermarknad luftintag på 2000 Toyota Celica bidrar till att förbättra din gas körsträcka och ger din motor en egen personlig stil. Luftintaget ansluter till toppen av motorn och når över till framsidan av motorn på förarsidan. Installera den nya luftintaget medan parkerad i din uppfart på ca 25 minuter. Lite verktyg behövs och du kan köpa den nya luftintaget på någon automatisk lagring. Saker du behöver
5/8 tums ringnyckel Tänger
Phillips skruvmejsel
Nytt luftintag och monteringsverktyg
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort batterikablarna börjar med den negativa kabeln. Lossa muttern på klämman vid basen av den negativa kabeln med 5/8-tums hylsnyckel och dra den från utgången. Upprepa för den positiva kabeln.
2

Lossa slangklämman som förbinder insugningsröret till intaget på toppen av motorrummet. Med en tång, komprimera armarna på klämman. Dra röret stock intag av intaget.
3

Lyft upp plast låsklämmor på höger sida av lådan som innehåller luftfiltret och dra upp från luften rutan. Drag luftfiltret från luften rutan. Ta bort de två skruvarna i det övre högra hörnet och nedre vänstra hörnet längst ned i luften rutan med stjärnskruvmejsel. Dra luftlådan och röret anslutet till lådan ur motorutrymmet.
4

Placera slutet av den nya inloppsröret med gummit tätningen på intaget på övre delen av motorn. Fäst den till motorns intag med hjälp av slangklämma som kom med luftintag kit. Kontrollera det nya röret luftintaget för varje spel. Om det nya röret kan röra och beröra någon annan motorkomponent, måste du dra åt slangklämman tills intaget slangen inte kan röra någon komponent eller flytta, period.
5

Placera runda eller kon luftfilter på änden av luftintaget tuben mot framsidan av motorn. Kontrollera att gummitätningen är helt runt insugningsröret. Fäst luftfiltret till insugningsröret med en slangklämma. Kontrollera luftfiltret för varje spel. Om luftfiltret kan flytta, dra åt slangklämman tills filtret kan inte längre röra sig.
6

Anslut batterikablarna börjar med den negativa kabeln. Byt ut kablar på motsatt sätt som du tog bort dem. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84623.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.