Hur du anpassar en 1993 Toyota Pickup Truck

Toyotas närvaro i Amerika ofta förknippas enbart med Prius hybrid, men dess pickup lastbilar är också populära. Under 2010 såg Toyotas lätt lastbil avdelning försäljningsökning 18,1% under 2009, jämfört med en 16,9% nedgång i bilförsäljningen, enligt The Wall Street Journal. Toyotas 1993 pickup var en särskilt populär modell som kostar så lite som $ 11.000 när nya, och för närvarande finns second hand för lite över $ 2,000, som av 2010. Anpassa pickup lastbilar har länge varit en traditionell aspekt av ägandet, men nu kan du anpassa din lastbil med mer än bara lacken, lampor plats och barer tjur. Instruktioner
1

Applicera en anpassad färg jobb till din pickup. Detta kan vara allt från helt finfördelas lacken att lägga dekaler. Som pickup lastbilar har ingen racing stamtavla, dekalerna tenderar att fokusera på remsorna upp motorhuven eller ens reklam ditt företag på sidopanelerna.
2

Fit lättmetallfälgar. De flesta Toyota pickups bara komma med standard hjul och navkapslar, men om du köper nytt, kan du montera legeringar som tillval. Du kan spendera så mycket som du gillar på nya legeringar, med priser mellan $ 100 till flera tusen.
3

Bifoga en snorkel avgaser. Detta hindrar allt vatten från att komma in i motorn om du planerar att ta det off road eller om du bor i ett område som ofta drabbas av översvämning. Detta är verkligen inte ett krav på en pickup och är endast användbart om din bil är sannolikt att stöta på dessa villkor.
4

Montera nya högtalare och en subwoofer. Med en hel del utrymme i sängen av lastbilen, är det lätt att installera en subwoofer och det begränsade utrymmet i hytten innebär endast ett par högtalare kommer att krävas.
5

investera i några nya däck. Det finns inget specifikt fel med standarddäck installerade på Toyota pickups, men ibland allmänt slitage kommer att tvinga dig att byta ut dem. Som med snorkel avgaser, kanske du vill överväga att fästa tjock slitbanan off road däck om bilen kommer sannolikt att stöta på tuffa förhållanden.
6

Justera markfrigången. Om du bestämmer dig för att installera stora av logistikfrågor däck du kan behöva höja höjden på chassit så att de kan passa. Detta kan innebära en enkel suspension justering eller ny fjädring.
7

Bifoga fönster toning film. Detta har blivit ett populärt sätt att hålla bilar svalare i varma klimat och hålla värdesaker utom synhåll. Det är också billigare än att köpa pre-tonade glas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85500.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.