Hur man installerar en Rocker Switch

En vippströmbrytare är en liten, låg profil switch som kan installeras för att styra nästan varje typ av extra enhet på din bil. Switchen har fått sitt namn från den ena sidan av en vinklad plastbit pressas att dra i spaken. Varje gång en vippströmbrytare vänds, de vinklade plast pad stenar att lyfta ena sidan av brytaren när du trampar den motsatta sidan. Du kan få belysta, genomskinliga eller ogenomskinliga vippknappar. Dessa enheter kommer även i ett brett spektrum av färger för att matcha utseendet på din bil. Saker du behöver
Wrench in
Tryckvippströmställare med monteringssats
Roll av 12 digitala mätare tråd Wire tång
Skalningslängd Tool Review Extraljus
Automotive säkring
Arbetshandskar
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven på bilen och leta reda på batteriet. Haka av kabeln från den negativa polen på batteriet med en lämplig nyckel. Dra kabeln från batteriet så att det inte finns någon möjlighet att det rör posten förrän efter det att projektet har slutförts.
2

Undersök din vippströmbrytare. Ställ din multimeter för att kontrollera motståndet genom att läsa ohm. Tryck på en sond på testaren mot mitten terminal switch. Alternera andra proben mellan de två utanför terminalerna för att se vilket ger dig en läsning som är närmast 0 ohm. Detta är din jordplint.
3

Montera vippströmbrytare under instrumentbrädan på din bil som rekommenderas av tillverkaren. Montera brytaren med bara monteringssats som medföljer omkopplaren. Kör ett stycke av 12 gauge tråd från centrum terminal på omkopplaren till ramen av bilen. Välj en bult, lossa den, linda den avskalade änden av kabeln runt skruven och dra åt den med en skiftnyckel.
4

Hook upp en tråd mellan den positiva polen på batteriet och den positiva terminalen på en tom plats på bilens säkring panel. Ägna uppmärksamhet åt bruksanvisningen för din bil när du letar efter den positiva polen på gruppcentralen.
5

Anslut en kabel mellan den fria terminalen på din säkringspanel och mittstolpen på din switch. Anslut en kabel mellan den positiva inlägg på din switch och den positiva inlägg på din extraljus, eller vad bytet kommer att kontrollera. Anslut en jordledare från negativa inlägget på extra ljus till ramen på bilen.
6

Skjut en lämpligt dimensionerad säkring i panelen mellan trådarna på din nya krets. Anslut den negativa kabeln under huven på bilens batteri. Vänd din vippströmbrytare och tillbaka långsamt flera gånger för att testa den nya kretsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83163.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.