Så monterar du ett Magnetisk antenn till en Corvette

En magnetisk antenn är en eftermarknad antenn som du kan köpa för din Corvette . Antennen kan användas för traditionell radiomottagning eller för användning med ett frekvensband för allmänheten ( CB) . Magnetiska antenner finns tillgängliga från många bildelar butiker och på Internet från magnetiska antenn tillverkare och eftermarknad CB leverantörer radio . När du har anslutit antennen till din Corvette , måste du veta hur man monterar den . Saker du behöver
diskmedel
Luddfri handduk
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats på din Corvette som är relativt platt och tillverkat av plåt. Den exakta monteringsplats för antennen bör inte försämra din vision av vägen eller påverkar din körning på något sätt . På många Corvetter , kan den idealiska platsen att vara på bagageluckan .
2

Rengör området med diskmedel och vatten med en svamp för att avlägsna smuts och skräp . Om du försöker montera den magnetiska antennen till en smutsig panel , kan du sluta repa klarlack eller måla om det finns skräp under magneten och antennen skift eller flyttar .
3

Center basen av antennen där du vill att det ska gå och försiktigt sänka basen av antennen till plåt . Magneten kommer naturligtvis " hålla sig " till metallen . Det är allt som krävs för att montera din magnetiska antennen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95202.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.