Hur man uppgraderar en 2006 Prius

Den 2006 Toyota Prius är i mitten av Generation II körningen av denna revolutionerande bil. Från och med 2004 och fram till 2009, gjorde Generation II Prius en midsize bil. De olika trim täcka många av de uppgraderingar Prius ägare gillar att göra själva, från att uppgradera sätena "funktionalitet till att försöka göra sina egna navigationssystem. Mycket av detta är sunt förnuft, men det finns fyra uppgraderingar som de flesta alla kan göra, med tanke på lutningen och uthållighet för att se igenom det. Instruktioner
1

Installera HID strålkastare. HID (högintensiv urladdning) strålkastare är xenon lampor som håller längre, använder mycket mindre energi och producera tre gånger mer användbart ljus än de vanliga Prius halogenlampor. HID lampor är en del av ett paket med dimljus som kommer med en Toyota Prius. HID kit finns i alla färgtemperaturer, med projektion höljen och förkopplingsdon, att eftermontera de 2006 strålkastare höljen.
2

Lägg till stereon. Den 2006 Toyota Prius har en integrerad mittkonsolen som visar de elektriska funktionerna. Installera en extra radio åstadkoms genom att ta bort panelen som håller in-dash radio. Satellit radioapparater kan placeras i handskfacket, men den mest använda utrymmet är hyllan utrymmet under in-dash radio i Prius. Subwoofers installeras ofta i det bakre förvaringsutrymmet. Denna placering ger gott om utrymme för en extra subwoofer med någon förändring i det inre utseendet. Addera 3

Uppgradera till sport fälgar och däck. Touring paketet utrustar Generation II Prius med 16-tums hjul, Generation III ups här alternativet under 2010 till 17-tums däck och hjul. Du kan göra denna uppgradering själv. Det kräver en ny uppsättning hjul och däck, och hjulen kan vara lite svårt att hitta förutom från en Toyota dealer.The Prius får en sportigare utseende utan att kompromissa med överlägsen gas körsträcka.
4

Förbättra sitsfunktioner. En av de mer äventyrslystna modifieringar på 2006 Toyota Prius är att lägga komfort funktioner på sätena. Klädseln måste tas bort för att lägga till en sätesvärmare, installera ett svankstöd eller uppgradera tyget. Man måste vara försiktig på grund av alla kretsar som är inblandade i framstolarna för befintliga sitsfunktioner, och sätena är bäst ur bilen för detta arbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85747.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.