Hur man installerar en BMW dragkrok

Bilägare som vill ha en dragkrok monterad på sitt fordon ofta tar det generalagenten eller en auto body shop. Det faktum att du måste skära ett hål i stötfångaren för att korrekt installera en BMW dragkrok kan vara en mycket skrämmande. Emellertid är uppgiften inte omöjligt. Du kan göra det i ditt garage, förutsatt att du har rätt uppsättning verktyg. Den exakta installationen varierar beroende på märke och modell av din bil samt vilken typ av BMW dragkrok du installerar. Saker du behöver
BMW dragkrok kit
Hylsnyckel
Flathead skruvmejsel
Måttband
Pencil
Drill
Jigsaw
Visa fler instruktioner

1

Ta bort muttrarna och bultarna som håller fast stötfångaren till den bakre delen av fordonet. Börja med bultarna placerade i bilens hjulhusen, ta sedan bort dem på undersidan av stötfångaren. Ta bort de översta bultarna sist så att stötfångaren förblir säkert tills du är redo att ta bort den. Se din användarmanual för att hitta det bästa sättet att ta bort stötfångaren utan skador.
2

Ta tag i stötfångaren på ena sidan och dra bort det från baksidan av fordonet. Upprepa proceduren på motsatt sida. När båda sidorna av stötfångaren har hakas av från fordonet, dra bort den från bilen helt.
3

Ta beståndet stötfångaren metall kraschen. Kraschen stötfångaren hålls mot fordonets bakre del med fyra U-bultarna. Lossa bultarna för att ta bort stötfångaren. Spara skruvarna eftersom du behöver dem för att fästa dragkroken.
4

Montera dragkrok. Den skumt passar i platsen kraschen stötfångaren ockuperade. Säkra det med de U-bultarna.
5

Hook upp ledningar som kommer att driva de lyser på släpvagnen. Den exakta metoden beror på bilens eget kablage och dragkrok ledningar du installerar. Följ instruktionerna från bilens bruksanvisning och satsens bruksanvisning för att hitta det bästa sättet att göra detta.
6

Mät storleken på den del av skumt som ska sträcka sig genom stötfångaren. Överför dessa mått till motsvarande delen av stötfångaren. För att räkna ut exakt var det skumt att sträcka sig genom stötfångaren, hålla den på plats mot baksidan av fordonet och markera platsen. Rita konturerna av utskurna något mindre än din faktiska mätningar så att du tar bort så lite av stötfångaren som möjligt.
7

Borra ett hål i ena hörnet av konturerna av cut- ut. Placera bladet i pusslet i testhålet och börjar såga. Håll stötfångaren upp mot den bakre delen av fordonet för att kontrollera hur den utskurna matcher med dragkroken. Håll justera cut-out tills den ligger an över dragkroken.
8

tillbaka stötfångaren. Byt alla muttrar och bultar i sina rätta ställen och skruva i dem ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85623.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.