Hur du gör din '98 Ford Taurus Faster

Motorn i 1998 års Ford Taurus, vid omkring 145 hästkrafter, är inte ovanligt kraftfull. Även om detta innebär att bilen inte kommer att gå ner motorvägen i halsbrytande hastigheter, kan du modifiera motorn för att öka sin makt. Många av de tekniker som krävs för att öka hästkrafter av din Taurus kräver installation av eftermarknaden delar. Saker du behöver
Hylsnyckel
Kall-luftintag
Kompressor kit
Racing headers
Wide-mouth prestanda ljuddämpare
Visa fler instruktioner
1

bort rutan lager luft i din Taurus och ersätta den med en kall-luftintag. Denna mekanism är utformad för att dra in frisk, sval luft från utsidan av Taurus och föra den in i motorn. Den svalare luften är fylld med syre, vilket är lättare för din fordonets motor att bränna. Detta gör bilen mer effektivt och ökar sin totala makt.
2

Installera en kompressor på den kalla luftintaget. Kompressorn innehåller en fläkt som blåser ännu mer frisk luft in i motorn, vilket ger en ökning av hästkrafter. Kompressorer säljs i kit som kan köpas online och är lätta att installera.
3

Ta bort lager headers i ditt fordon och ersätta dem med racing rubriker. Headers tar gaserna från motorn och driva igenom dem och ut avgasrören i Taurus. Racing headers är utformade så att dessa gaser att fly lättare genom avgasröret.
4

Ta beståndet ljuddämparen och ersätta det med en bred mun prestanda ljuddämparen. Beståndet ljuddämparen på Taurus har en liten öppning, vilket begränsar avgaserna. Den breda munnen ljuddämparen skulle möjliggöra mer av gaserna att strömma ut ur fordonet och förhindra begränsning av avgaser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85417.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.