Hur man gör ett ljud Magnaflow Ljuddämpare Bättre

Magnaflow dämpare är populära eftermarknaden halsdukar för lastbilar och personbilar. De möjliggör smidigare flöde av avgaser samt en djupare avgasljud. Men förbättringar kan också göras, även till magnaflow ljuddämpare. För att göra ett ljud Magnaflow ljuddämparen bättre kan du bifoga en hemmagjord ekokammare med en modifierad kaffe kan. Kaffet kan glider över toppen av ljuddämparen och studsa avgas vågorna not ljud runt. Saker du behöver
Tom kaffe kan
Shop sax
Marker
Silvertejp
Hammer
Nail
Spetstång
Hand fil

Visa fler instruktioner
1

Kör din bil eller lastbil till en klar yta där du kan arbeta på det. Utför inga bilprojekt på vägkanten på grund av risk för passerande trafik. Ett garage eller täckt carport skulle vara det bästa området för att göra det här projektet.
2

Placera en tom kaffe kan mot spetsen av Magnaflow ljuddämparen. Spetsen kommer att vara runda och skjuter ut från baksidan av ljuddämparen. Placera kaffe så kan att spets hål ligger jämnt mot botten av kaffet kan. Den övre delen av ljuddämparen slutrör ska röra kanten av botten av kaffe kan.
3

Trace runt Magnaflow ljuddämparen slutrör på botten på kaffe kan. Oroa dig inte för att markera spetsen av ljuddämpare med markören, rengör rostfritt stål väldigt lätt även från märkpenna märken. Ta kaffe kan bort från ljuddämparen och placera den på din arbetsplats. Placera en spik på en punkt på konturen och hamrar ner det, genom plåten. Upprepa detta hålslagning längs konturen du ritade så att konturen är en serie hål.
4

Skär de återstående bitar av metall i översikten med ett par butik saxar. Snip vid metall bitar som håller den inre metallen cirkeln fortfarande sitter i kaffe kan. Peel metallen iväg med ett par nål-tång och sedan jämna ut kanterna på kaffe kan med en hand fil.
5

Ta kaffet kan backa till Magnaflow ljuddämparen slutrör och skjut kaffe kan över spetsen så att den öppna sidan är vänd mot baksidan av den bil eller lastbil. Tejpa kaffet kan på plats på ljuddämparen med silvertejp. Vira tejp runt burken och på Magnaflow ljuddämparen själv, så att ansluta både. Tejpa inte kaffet kan i underredet eller till suspensionen som silvertejp kommer att riva när bilen fjädring komprimeras eller utökas under en enhet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96282.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.