Hur Fade Paint på en lastbil

Faded färg är en populär färg tema för lastbilar och hot rods. Några bleka bilar använder endast två färger bleknat tillsammans en gång, medan andra kan använda flera färger, bleknar två färger tillsammans där varje färg möter. En urblekt färg jobb är alltid anpassad och kan göras med nästan vilken kombination av två färger. Lär dig hur att blekna färg på en lastbil och kombinera dina favoritfärger i en fade. Saker du behöver
färgprimer
(minst två färger) katalog Tre sprutpistoler
Air kompressor
Maskeringstejp
Maskering papper papper
Sand (220 och 800 grit ) katalog slipblock
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

Sand hela trucken med 220 grit sandpapper för att ta bort det första lagret av färg /klarlack. Sand med jämnt en slipkloss så att primern kan ansluta sig till ytan.
2

Prime lastbilen med tre lager av jämnt besprutas primer. Låt varje lager torka ordentligt. Slipa grundfärgen med en slipkloss och 800 grit sandpapper. Sand ovansidan av primern lätt tills slät.
3

Fyll två måla kanoner med de två färger som du kommer att måla lastbilen. Fyll tredje måla pistol med en 50/50 blandning av varje färg. Börja måla bilen med en av de viktigaste färgerna. Börja på framsidan av lastbilen och måla tillbaka till den punkt där du vill att blekna att uppstå (om toningen ska vara horisontell, börja i toppen av lastbilen och måla ner tills du når höjden när toningen kommer vara). Använd den andra färgen, och börja i den motsatta änden av lastbilen och måla tills du når slutpunkten av den andra färgen.
4

Använd den tredje måla pistol fylld med 50/50 blandning av måla i området där de två färgerna möts. Måla hela vägen runt lastbilen, efter den linje där de två färgerna möts.
5

Använd två fasta måla fyllda sprutpistoler att spreja kanter blandade färgen linjen på trucken tills de blandas, och inga "hårda" linjer är synliga. Tillåt all färg torka helt.
6

Spray 04:56 rockar klart på färgen, så att var och torka helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83087.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.