ICP Solar Battery Saver specifikation

Det finns flera varianter av ICP Solar Battery Saver, men de är alla används för att åstadkomma en rännil av soldriven el till en bil, marina eller RV batteri. Den Battery Saver kan också användas för att hjälpa till att ladda små apparater, såsom kameror, bärbara datorer, iPods och MP3-spelare. ICP Solar Battery Saver är avsedd för användning i både hög-och låg-ljus situationer och kan ansluta med ett bilbatteri på mindre än en minut. Specifikationer och innehåll

1,5-watts modellen har en driftspänning betyget på 15,5 volt och 1,5 ampere. Den 2,6-watts modellen har en belastning av 0,17 ampere och 15,5 volt. Den 5-watts Battery Saver Pro-modellen har en driftspänning rankad på 15 volt. Den 7,75-watts panel använder 0,5 ampere och 15,5 volt. Den 65-watt SE 4000, lämplig för marina batterier, har en maximal ström på 4 ampere med en garanti på 80 procent av märkeffekten i 20 år från inköpsdatum. Större modeller kan kompensera upp till nästan 200 pounds av koldioxidutsläpp årligen.

Alla batterisparläget modeller är väderbeständig och inkluderar en 10 tråd fot förlängning, inbyggd diod och klämmor batteri. Varje Battery Saver levereras också med antingen sugkoppar eller fästen och tråd kontakter Twist så att systemet är komplett i och för sig när det köps in. Beroende på vilken modell du köper, kan din kit inkluderar en panel till panel jumper kabel och en DC-port adapter.
Typer av batterier som stöds

ICP Solar Battery Saver är utformat för att stödja alla typer av 12-volts batterier. Typer som stöds inkluderar bly-syra bilbatterier, djupa batterier cykeln (som ofta används för solenergisystem), gel-batterier och tunga stationära batterier. ICP Solar Battery Saver PRO5W modellen är också möjlighet till underhållsladdning flera batterier på en gång, laddar upp till sex små batterier, t.ex. de som finns på motorcyklar, fyrhjulingar, mopeder och andra mindre organisationer personlig utrustning transport. ICP Solar Battery Spara PRO5W kan också ladda upp till tre bilbatterier på en gång.
Accessoarer

Beroende på vilken modell av ICP Solar Battery Saver som du vill köpa, kan du också behöva köpa och installera en laddningsregulatorn. Laddningsregulatorer hjälpa förlänga livslängden på bilen och marina batterier genom att stänga av överskottsenergi från Battery Saver s solcell när själva batteriet har nått sin laddningskapacitet. Överladdning bil eller marina batterier kan dramatiskt förkorta deras livslängd och användbarhet. Batteri Savers effekt på 15 watt eller mer bör installeras tillsammans med en laddningsregulatorn. Varje ICP Solar Battery Saver är också utrustad med en inbyggd elektrisk diod, vilket hindrar backström i systemet som skulle kunna tömma batteriet på natten. Ett annat tillbehör är en förlängning tråd för ett längre avstånd mellan solpanelen på Battery Saver och batteriet eller ugnen med el. Praktiskt taget alla av de ICP Solar Battery Saver modellerna kan utökas med hjälp av 16-gauge ledningar upp till 35 meter utan att förlora effektivitet i systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85104.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.