TJ Jeep Budget Boost Instruktioner

En budget boost består av spole distanser (av nylon) som används för att lyfta din Jeep Wrangler. Budgeten boost är endast tillgänglig för 1997 och nyare Jeep Wranglers som använder ett spelsystem fjädring. De finns i olika höjder, beroende på mängden önskad av hiss. De installeras på toppen av spiralfjädern. Fabriken rida och hantering förblir konstant, eftersom beståndet spiralfjädrar används fortfarande. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
hydraulisk domkraft
stödbenet
Coil kompressorer
Wrench set
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna från en av de däck med en klack skiftnyckel.
2

Skjut en hydraulisk domkraft under axeln för din Jeep Wrangler. Placera hydraulisk domkraft nära däcket. Lyft fordonet tillräckligt hög så att däcket kan avlägsnas. Avlägsna muttrarna från hjulet och dra däcket bort av axeln.
3

Placera en pallbock under axeln för att stödja vikten.
4

Placera spolen kompressorer på varje sida av spiralfjädern. Dra åt bultarna på varje spole kompressor jämnt tills våren har komprimerats nog så att det kan avlägsnas från fordonet.
5

Placera spolen spacer ovanpå spiralfjädern och installera spolen i fordonet. Du kan behöva komprimera spiralfjädrar mer för att kompensera för spolen spacer. Detta görs genom att dra åt skruvarna på varje spole kompressor. Spolen och spolen distansen i Jeep
6

Place.
7

bort spolen kompressorer från spiralfjädern genom att lossa skruvarna med en skiftnyckel tills spänningen på spiralfjädern har släppts och kompressorerna kan tas bort.
8

tillbaka däcket på axeln. Montera muttrarna och dra åt dem med en klack skiftnyckel. Sänk bilen till marken.
9

Upprepa dessa steg för de återstående spiralfjädrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85213.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.