Hur man installerar ett Edelbrock Förgasare

Edelbrock är bland de mest kända namnen i den högpresterande bilvärlden. I drift sedan slutet av 1940-talet, är Edelbrock känt för tillverkning av olika högpresterande bildelar av högsta kvalitet. Installera ett Edelbrock förgasaren är ett utmärkt sätt att förbättra både tillförlitligheten och prestandan hos ett fordon. Även nya Edelbrock förgasare behöver inga justeringar, dessa förgasare är bland det enklaste att justera borde göra så någonsin blir nödvändigt. Saker du behöver
Wrench
Ny förgasare bas packning
Gummi fordonsindustrin pluggar
Slangklämmor
Visa fler instruktioner
1

Se till att den övre av insugningsröret där förgasaren sitter är fri från skräp, smuts, olja och andra främmande ämnen.
2

Montera packningen förgasaren bas genom att skjuta packningen under de fyra förgasare dubbar på insugningsröret. Använd inte silikon eller packning sealer att säkra packningen.
3

Placera försiktigt Edelbrock förgasaren under de fyra bultarna längst upp i insugningsröret. Se till att den röda Edelbrock logo på förgasaren är vänd mot fordonets främre del.
4

Montera de fyra muttrarna under de fyra bultarna för att fästa förgasaren på plats. Var noga med att inte dra åt bultarna, vilket kommer att skada packningen förgasaren basen installerade i steg 2.
5

Lokalisera de utsvängda vikar runt basen av förgasaren. Dessa inlopp är för alla tillbehör fordonet kan ha vilka fungerar bort av ett vakuum, såsom makt bromsar. Om fordonet är utrustat med sådana tillbehör, slip slangarna för dessa tillbehör över dessa inlopp och säkra dem med en slangklämma. Om fordonet inte har några vakuum tillbehör, kan dessa inlopp pluggas med gummiproppar finns på alla bildelar butik.
6

Montera gasvajern. Den gasvajern fäster gasreglaget kopplingen sitter på förarsidan av förgasaren. Den gasreglaget kopplingen på förgasaren har flera olika hål att gasvajern kan fästa. Bara glida kabeln genom lämpligt fäste i kopplingen och fäst kabeln med beståndet bult, mutter, eller klipp. En Edelbrock gasvajer adapter kan krävas beroende på din applikation.
7

Anslut bränsleledningen till förgasaren. Bränsleledningen fäster stor metall blossar på passagerarsidan av förgasaren. Säkra bränsleledningen med en klämma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82978.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.