Så ändrar styret på en Kawasaki Vulcan 1500 Classic

Kawasaki 1500 Vulcan är känd som en av de mest bekväma, kraftfull och lätt att rida big-motor motorcyklar på marknaden. Dess bekväma sittplats är delvis på grund av de höga styret som kommer lager på cykeln. Men om dessa barer är för höga för mindre ryttare, kan de behöva ersättas av någon med en lägre ökning. Detta är en relativt enkel procedur som kan utföras av vem som helst med en grundläggande verktygslåda och en plats att arbeta. Saker du behöver
6 mm insexnyckel
5 mm insexnyckel
Phillips skruvmejsel
8 mm hylsa
Nya styret
Hylsnyckel
Visa mer instruktioner
1

Ställ din Vulcan på sidostödet på en vågrät yta. Avlägsna bar-ändlocket från båda sidor av styret med en 5 mm insexnyckel. Ställ locken åt sidan.
2

Twist vänster styrhandtag kraftfullt för att lossa undersidan grepp lim. Dra greppet från styret. Om greppet är för svårt att ta bort, spraya en liten mängd av WD-40 under den för att lossa det nog att dra om utanför baren.
3

Ta bort de två skruvarna på baksidan av plast kontroll höljena på varje sida av styret och skjut båda husen utanför staplarna. Du kan låta dem hänga från barer utan att skada dem.
4

Lossa de två 8 mm bultar på varje styre hävarmsutförande (broms-och kopplingshandtag) med en socket och skiftnyckel, skjut bromsen spaken och kopplingshandtaget utanför barerna. Låt dem hänga från cykeln på samma sätt som kontrollsystemen husen.
5

Ta bort de fyra styresmonteringen bultarna med en 6 mm insexnyckel. Styret kommer att falla fritt på cykeln. Ställ de nya styret i deras ställe och installera styresmonteringen bultarna för att fästa dem på styret fästen.
6

Skjut kopplingen på vänstra styret och bromshandtaget på höger sida styret. Skjut sedan vänster kontroll huset på vänster sida av styret och rätt styrning bostäder och gashandtaget på den högra sidan styret. Använda en 5 skiftnyckel mm hex, fäster styret gavlar på båda sidor av styret.
7

Sitt på cykeln i din normala körställning. Vrid kontrollen höljen och styret spakar till den mest bekväma positionen för dig. Sätt tillbaka de två Phillips skruvar på varje plasthölje för att säkra dem, dra sedan åt bultarna Enhandstving på varje styre spaken.
8

Dubbelkolla att varje bult är fäst ordentligt, ta sedan Vulcan för en provtur för att se om du gillar känslan av de nedre styret och din nya handställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85311.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.