Hur installerar jag H4 belysning?

Har du märkt att ditt fordon lamporna inte lyser lika klart som de en gång gjorde? Den minskande kvaliteten på fordonets belysning är mer än en liten olägenhet, eftersom det kan utgöra en verklig fara. Minskad belysning innebär också en minskad siktfält, speciellt när du kör på landsbygden där det inte finns några gatlyktor. Den H4 strålkastare har varit att lösa detta problem för förare över 20 år, och installera nya lampor själv kräver bara några handverktyg och förtrogenhet med ditt fordon belysningssystem. Saker du behöver
H4 belysning kit
Tänger
Kablage
Skiftnycklar
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1 De nyinstallerade strålkastarna måste vara korrekt syftade innan någon mörkerkörning.

Dra loss gummiskyddet eller genomföringen för att exponera baksidan av lampan. Dra glödlampan klippa ut för att frigöra lampan ur sin position. Ta försiktigt bort glödlampan i strålkastaren genom att dra försiktigt men bestämt på klippet på sin bas. Lägg den gamla glödlampan åt sidan.
2 Ofta hela enheten byts ut när endast lampan är utbränd.

Anslut den nya lampan i dess bas, och sätt in glödlampan och montering tillbaka in i strålkastarhuset. Skjut Gummiskydd tillbaka ner ledningsnätet och på basen av den återinsättas glödlampan och montering.
3 Montering av ballast säkert kommer att eliminera strålkastare flimmer i kuperad terräng.

Välj en bekväm, lättillgänglig fast plats i motorrummet för din ballast. Anslut ledningarna från din ljusrelä genom att ansluta de matchade färgkodade kontakterna. Fäst den röda ström-ledningar från ljusrelä direkt till den positiva batteripolen genom att halka ringen terminalen på batteriet bulten och dra åt den på plats med muttern på batteriet bulten.
4 Använda selar förenklar processen .

Montera den svarta kabeln från reläet till den negativa batteripolen precis som du gjorde den röda kabeln till den positiva inlägg. Hitta ett fast läge och installera montera strålkastare relä med ett buntband för att binda tillbaka ur vägen, så det är inte dinglande. Anslut de två gula kodade kontakter direkt in i ballasten. Anslut den tredje kontakten på enheten i fabriken strålkastare sele plats. Försök inte att trycka in kontakten i båda främre strålkastare portaler av fabriken relä sele, eftersom man är tillräcklig. Endast ett är nödvändigt att ge reläet signalen att vända strålkastarna av och på.
5 Plug and go selar sparar tid och arbete.

Anslut de två gula kodade kontakter direkt in i ballasten. Anslut den tredje kontakten på enheten i fabriken strålkastare sele plats. Försök inte att trycka in kontakten i båda främre strålkastare portaler av fabriken relä sele, eftersom man är tillräcklig. Endast ett är nödvändigt att ge reläet signalen att vända strålkastarna av och på.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85705.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.