Hur man kan förbättra ljudet i lager Harley Pipes

Harley Davidson motorcyklar har blivit synonymt med bad-boy motorcyklist bild, komplett med svarta skinnjackor och högljudda klingande avgasrör. Tyvärr har de flesta Harley Davidson motorcyklar kommer inte från fabriken med bastant klingande avgasrören de har blivit känd för. Detta är en post-köp modifiering vanligtvis av ägaren till cykeln. Lär dig att ta bort några av mellanväggarna i din Harley Davidson avgassystem och ge din cykel det stora häftigt ljud den förtjänar. Saker du behöver Billiga 3/4 tum skärande borr
Handhållna borr
Borr förlängning
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Vice
Visa fler instruktioner
1

bort avgassystemet från din Harley motorcykel. De flesta system är fäst med två bultar per röret vid cylindertoppen och två bultar per rör vid de bakre avgas fästen. Eftersom varje Harley-modellen är annorlunda, du kommer att behöva hänvisa till din bruksanvisning för specifika instruktioner för borttagning.
2

Täck din motorcykel om du lämnar den utanför, med en presenning eller en cykel lock. Ta avgassystemet inuti, linda in den i en handduk eller butik trasa och kläm fast den ordentligt i ett skruvstäd eller rör-klämma. Bifoga en förlängning borr och en 3/4 tums skärande borr till din handhållna borr.
3

Sätt in borren i slutet av ett av avgasrören. Skjut borren in i röret tills du inte kan driva igenom längre. Du har just hittat den första mellanväggen. Borra genom baffeln noggrant.
4

Skjut borren längre in i avgaserna för att lokalisera den andra plattan. Borra igenom detta på samma sätt som den första, och sedan upprepa hela proceduren för varje återstående avgasröret. När du är klar borrning, ta bort avgaserna från klämman och knacka på slutet ett par gånger för att avlägsna eventuell kvarvarande metallspån.
5

Avslöja din motorcykel och installera om avgassystemet på cykeln. Se till att varje bult är säker och stram, särskilt topplocksskruvarna, vilket skapar en nödvändig avgas tätning för motorn. Brand upp din cykel och har en lyssna på den nya, högre, djupare avgaser tonen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85310.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.