Hur man installerar Glasspacks på 94 Mustang

Om du vill göra avgaserna på din Mustang högre och throatier, är det bästa sättet att göra det för att ta bort lager halsdukar och svetsa i en Glasspack. Dessa är rak ljuddämpare med minimal ljuddämpning, typiskt avstämt för att föra alla de ljud ur den avgående luften från motorn. Installera dessa, men innebär svetsning och skärning, och om du inte är säker med dina svetsning färdigheter, kan detta inte vara det bästa projektet för dig. Saker du behöver
Jack
Jack står
tigersåg och skärande knivar
Glasspack ljuddämparen
MIG svetsare
Svetshjälm
Svetsning handskar
Show Fler Instruktioner
1

höja fordonet upp i luften med hjälp av domkraft och fäst den på pallbockar. Dubbelkolla att fordonet är säker innan du kryper under den. Leta beståndet ljuddämparen. Kapa avgasröret slangen bakom och framför ljuddämparen med tigersåg och skärande knivar.
2

Sätt på svets hjälm och handskar. Håll Glasspack på plats där ljuddämparen var belägen, sedan häftsvets den Glasspack till den befintliga avgas slang. En häftsvets är en snabb, kort svets bara för att hålla metallen tillsammans, men är inte avsett att vara permanent. Justera positionen på ljuddämparen vid behov.
3

Fullt svetsa omkrets Glasspack till avgasröret slangar på båda sidor som använder MIG svetsare. Sedan starta fordonet. Om du hör ett avgassystem läckage runt Glasspack, sedan reweld i detta område. Sänk fordonet bort av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95239.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.